به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حجت الاسلام محمد تقی صرفی پور صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان پلدختر افزود: باید در مدارس به گونه ای برنامه ریزی شود که دانش آموزان با میل و رغبت در برنامه های فرهنگی و مذهبی شرکت کنند.
دراین جلسه جعفر طولابی، معاون فرمانداری پلدختر نیز از افزایش اعتبارات آموزش و پرورش این شهرستان از 835 میلیون تومان به یک میلیارد و 25 میلیون تومان در سال جدید خبر داد و یادآور شد: با هزینه کردن مناسب این اعتبار، کار مقاوم سازی 25 واحد آموزشی این شهرستان انجام خواهد شد.
نورالدین احمدی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان پلدختر نیز با بیان این که تا پایان مهر ماه امسال 11 طرح آموزشی در این شهرستان به بهره برداری می رسد، عنوان کرد: کار تعمیر و تجهیز 45 واحد آموزشی به پایان رسیده است و چهار واحد آموزشی تخریبی دیگر نیز در حال بازسازی است.
نظر شما