پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵

استاندار زنجان:

بازرسی‌ها به صورت غیرمحسوس برای رصد قیمت‌ها صورت بگیرد

زنجان-استاندار زنجان گفت: بازرسی‌ها به صورت آرام و غیر محسوس برای رصد قیمت‌ها صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی بعد از ظهر سه شنبه در هجدهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار با بیان اینکه معیشت مردم بسیار مهم است و باید حساسیت ویژه ای در این خصوص انجام شود، گفت: در حوزه پوشاک تورم داریم ولی در مواد غذایی متوسط کشوری یکسان هستیم.

وی به تورم استان‌های همدان، گیلان، گلستان، زنجان و اردبیل اشاره کرد و ابراز داشت: تورم استان گلستان و زنجان از متوسط کشوری بالاتر است ولی گیلان و اردبیل پایین‌تر از متوسط کشوری است که به دلیل وجود منطقه آزاد در آن استان است و انتظار دارم از مسئولین نسبت به حوزه کاری خود در خصوص معیشت مردم دغدغه مند باشند.

استاندار زنجان با بیان اینکه تورم در پوشاک در اوایل سال ۹۹ است، اظهار داشت: برای رسیدن به مقدار مطلوب زمان لازم است که در این خصوص باید مردم را ترغیب به راه انداختن فروش الکترونیکی کنیم و همچنین با برپایی نمایشگاه‌ها در شهرستان‌ها و مرکز استان به صورت ادامه دار، این مشکل تا حدودی حل شود.

افشارچی با اشاره به اینکه باید به سمت راه افتادن بازارچه‌های فصلی و هفتگی و… باشیم اظهار داشت: با این کار مردم خودشان به صورت خرد و کلان در توزیع و فروش شرکت کنند تا زنجان در سال آینده از متوسط کشوری پایین‌تر شود.

وی با بیان اینکه به هیچ عنوان ناآرامی در بازار را نمی‌خواهیم گفت: بازرسی‌ها به صورت آرام و غیر محسوس برای رصد قیمت‌ها صورت بگیرد هفته آینده اتفاقات مثبتی در ابزارهای سنجش و رصد را شاهد باشیم.

کد خبر 5386512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha