پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ مرداد ۱۳۸۶، ۱۸:۲۴

گزارش مهر از جزئیات حادثه

گروگانگیری پیش از اقدام ناجا توسط دبیر جشنواره خنثی شد

گروگانگیری پیش از اقدام ناجا توسط دبیر جشنواره خنثی شد

بنا بود جشنواره فکری تابستانه شهریاران جوان صبح امروز در سالن ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود اما ورود فردی مسلح به داخل سالن باعث وقفه ای کوتاه در برگزاری این جشنواره شد.

مشاور مطبوعاتی و رسانه ای شهردار تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در شرح این واقعه گفت: در ساعات اولیه صبح امروز ، فردی با صورت پوشیده و لباس پلنگی وارد سالن همایش شد و پس از چند ثانیه صدای 2 الی 3 تیر شنیده شد .

دکتر سید مجید حسینی ادامه داد: بلافاصله موضوع را با شهردار تهران در میان گذاشته و وی نیز با فرمانده نیروی انتظامی تماس گرفت که در ابتدا سردار ایازی با لباس شخصی در سالن حاضر و سپس سردار رادان فرمانده انتظامی تهران پس از حدود 45 دقیقه در محل حاضر شدند.

وی گفت: فرد گروگانگیر که در حدود 27 الی 30 ساله به نظر می رسید مرتب مدعی افشای حقایقی از نحوه برخورد نیروی انتظامی با اراذل و اوباش بود و بر پخش یک سی دی مربوط به این امر در میان شرکت کنندگان تاکید می کرد.

وی ، فرد گروگانگیر همان فردی است که در سال 84 با یک اسلحه کلاشینکف به مدرسه راهنمایی رازی درشمال تهران هجوم برده و 30دانش آموز را گروگان گرفته بود. 

مشاور مطبوعاتی و رسانه ای شهردار تهران به نحوه ورود فرد گروگانگیر به داخل سالن اشاره کرد و گفت : با وجود اینکه این فرد ساک بزرگی که حاوی اسلحه بوده به همراه خود داشت اما مشخص نیست چرا ورود وی با وجود همراه داشتن چنین ساکی و آن هم با حالت غیر عادی باعث ایجاد شک و شبهه در میان ماموران نشده است.

وی اظهار داشت: مدیر محتوایی جشنواره که در سالن حضور داشت طی صبحت با فرد گروگانگیر توانست اسحله را از فرد گرفته و مانع از ایجاد و ادامه تشویش در میان دانشجویان شود، همچنین پس از حدود 45 دقیقه تیم خنثی کننده و تک تیرندازان نیز در محل حاضر شدند.

وی اذعان داشت : تا زمانیکه سردار رادان و ماموران نیروی انتظامی وارد سالن نشدند ، دانشجویان گمان می کردند که حرکت فرد گروگانگیر جزئی از برنامه های همایش است .

وی خاطر نشان کرد : در حالی که تصور می شد با وقوع حادثه گروگانگیری این جشنواره نیز تعطیل شود اما با حضور به موقع پلیس و همکاری مسئولان برگزاری همایش ، بلافاصله پس از دستگیری فرد گروگانگیر ، شرکت کنندگان که بالغ بر 600 نفر بودند مجدد به سالن محل برگزاری بازگشتند و همایش طبق روال عادی ادامه یافت.

وی گفت : جالب توجه آنکه صحبتهای فرد گروگانگیر باعث شد تا حتی دانشجویان حاضر در سالن به بحث با وی بپرازند و حتی درمقابل گفته وی که ادعا می کرد برای عمل مادرش در بیمارستان نیاز به پول دارد تصمیم به جمع آوری پول کردند.

وی به جشنواره فکری تابستانه اشاره کرد و گفت : این جشنواره با هدف غنی سازی اوقات فراغت جوانان و آشنایی قشر جوان با دیدگاههای آیت الله بهشتی از فردا به مدت 6 روز ادامه خواهد شد.

مشاور مطبوعاتی و رسانه ای شهردار تهران خاطر نشان کرد : در کلاس های آموزشی این همایش به دیدگاههای اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی آیت الله بهشتی پرداخته خواهد شد، همچنین فرصت مناسبی خواهد بود تا جوانان با چهره های برجسته فرهنگی و فکری نیز آشنا شوند.

رقیه محمد زاده دبیر و مدیر محتوایی این جشنواره نیز که توانسته قبل از حضور ماموران نیروی انتظامی با صحبت کردن گروگانگیر را آرام و راضی به دادن اسلحه نماید نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : سعی کردم فرد گروگانگیر را از عواقب اقدام خود آگاه کنم که پس از دقایقی اسلحه را در اختیار بنده گذاشت و توانستیم به سرعت خشاب را از اسحه جدا کنیم.

وی وضعیت روحی فرد گروگانگیر را غیرعادی توصیف کرد و گفت : فرد گروگانگیر به هیچ عنوان وضعیت عادی داشت و مشخص بود که از مشکلات روحی و روانی رنج می برد.

دبیر جشنواره فکری تابستانه خاطر نشان کرد : مرتب از داخل سالن از طریق تلفن همراه با ماموران نیروی انتظامی در تماس بودیم و بلافاصله پس از فراهم شدن شرایط و اخذ اسلحه از فرد ماموران نیروی انتظامی وارد سالن شده و مبادرت به دستگیری فرد گروگانگیر نمودند.

کد خبر 538672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha