به گزارش خبرنگار مهر، کیامرث حاجی زاده ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه باید در انتخاب پیمانکاران دقت شود، افزود: آسفالت نبودن و نصب نکردن علائم راهنمایی و رانندگی و نبود روشنایی، از مهمترین مشکلات این طرحها در استان است.
وی با بیان اینکه باید ظرف یک ماه آینده این طرحها تعیین تکلیف شوند، گفت: برخی از طرحها که ردیف اعتبار نداشتند، با پیگیری مسئولان اعتبارات برای این طرحها مصوب شده و باید هر چه زودتر این طرحها تکمیل و به بهره برداری برسند.
حاجی زاده افزود: با توجه به پیش بینی بارشها در استان باید دستگاهها متولی و عضو مدیریت بحران استان ۷۲ ساعت قبل از بارش باران و برف تمهیدات لازم را اندیشیده باشند تا مردم دچار مشکل نشوند.
وی تصریح کرد: وضعیت آنتن دهی تلفن همراه در برخی از مسیرهای استان مطلوب نیست و در برخی از مسیرها در شرایط عادی آنتن دهی تلفن همراه وجود ندارد و باید با چاره اندیشی شرکت مخابرات استان و همکاری دیگر دستگاههای ذیربط این مشکل هر چه سریعتر مرتفع شود.
حاجی زاده با بیان اینکه شرکت زیرساخت متولی جاده پاتاوه - دهدشت باید هرچه سریعتر وضعیت این جاده را مشخص کند، گفت: این طرح باید تکمیل، ایمن سازی و تحویل داده شود.
وی افزود: این طرح ملی ۲۷ سال به درازا کشیده است و برای مردم استان قابل پذیرش نیست و باید هر چه سریعتر مشکلات آن رفع و به بهره برداری برسد و یک ماه بعد از تکمیل جاده پاتاوه - دهدشت باید پایگاه پلیس راه در این جاده مستقر شود.
حاجی زاده تاکید کرد: برخی از تونلها بعد از افتتاح، روشنایی و علائم راهنمایی و رانندگی نداشته چون برخی از پیمانکاران طرحهای را به صورت نیمه کاره رها میکنند.
نظر شما