پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۱۱

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی:

مجمع سلامت استان مرکزی رویکرد اجتماعی را دنبال می‌کند

مجمع سلامت استان مرکزی رویکرد اجتماعی را دنبال می‌کند

اراک - مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: مجمع سلامت استان مرکزی در سال جاری، اجتماعی شدن سلامت و ارتقا سواد سلامتی مردم را دنبال می‌کند.

جواد اتابکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متأسفانه برخی از عطاری‌ها محصولات سالم و مورد تأیید بهداشت را عرضه نمی‌کنند و در برخی عطاری‌ها شاهد فروش و توزیع دارو هستیم در حالی که مجوز این کار را ندارند.

وی ادامه داد: همچنین برخی باشگاه‌های ورزشی در استان مرکزی، مکمل و داروهای غیر مجاز را میان جوانان توزیع می‌کنند که این یک تهدید بزرگ برای سلامت به حساب می‌آید.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تصریح کرد: علاوه بر این موارد لزوم آموزش به دامداران و مرغداران در مورد استفاده مناسب از آنتی بیوتیک در دام و طیور و آموزش نحوه استفاده از سموم در محصولات کشاورزی و همچنین نه به خرید کالاهای سلامت محور از طریق مجاری غیر قانونی و فضای مجازی نامعتبر و… موجب شد تا شعار مجمع سلامتی که امسال برای استان انتخاب شد، خودمراقبتی آری، خود درمانی هرگز باشد.

اتابکی گفت: ️تمامی دستگاه‌های اجرایی و ادارات استان و همچنین سمن‌ها و دهیاران و شوراها و دامداران و کشاورزان باید در کنار دانشگاه علوم پزشکی اراک کمک کنند تا بتوانیم موضوع اجتماعی شدن سلامت را نهادینه و دغدغه‌های سلامت مردم را مرتفع کنیم و شاهد ارتقا سلامت و سواد سلامت مردم باشیم.

وی بیان کرد: خروجی برگزاری این مجامع سلامت شامل ارتقا سواد سلامت مردم ارتقا سطح بهداشت و درمان است که به مدت ۱ سال برنامه‌های تدوین شده با همکاری دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی استان در استان و شهرستان‌ها اجرا و برنامه‌ها به صورت ۳ ماه یکبار ارزیابی خواهد شد.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی ادامه داد: مجامع سلامت در سال جاری در راستای اجتماعی شدن سلامت و ارتقا سواد سلامتی مردم و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود و همکاری قشرهای مختلف از جمله دستگاه‌های اجرایی و ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها، سمن‌ها، دهیاران، شوراها، کشاورزان و دامداران برگزار می‌شود.

اتابکی اظهار کرد: برنامه عملیاتی مجامع تدوین و به مدت یک سال با همکاری تمامی دستگاه‌ها و در بخش‌های مختلف آموزشی، توانمندسازی، تولید محتوا و… اجرا خواهد شد و اختتامیه مجامع سال آینده با شروع پنجمین دوره مجامع برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: استان مرکزی اولین استانی است که در کشور چهارمین مجمع را برگزار می‌کند و بر اساس اعلام نظر کارشناس مجامع سلامت وزارت بهداشت شعار امسال استان مرکزی به عنوان شعار غالب مجامع کشور انتخاب شد.

اتابکی گفت: عملکرد شهرستان‌ها در اجرای برنامه مجامع به صورت هر ۳ ماه یک بار بررسی و در پایان از شهرستان‌های برتر تقدیر می‌شوند.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی در پایان بیان کرد: مجمع استانی هم ۳ بهمن با حضور استاندار و معاون وزیر بهداشت و معاون رئیس سازمان اجتماعی کشور برگزار می‌شود.

کد خبر 5389066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha