پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۳۵

اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در لامرد نجات بخش جان یک نفر شد

اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در لامرد نجات بخش جان یک نفر شد

لامرد - اعضای بدن مرحوم «هاشم نورافکن» بیمار مرگ مغزی ۷۰ ساله ساکن روستای کهنویه شهر علامرودشت شهرستان لامرد به یک بیمار نیازمند عضو، پیوند زده شد.

سیاوش غلامی مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بدن مرحوم «هاشم نور افکن» بیمار مرگ مغزی که از بیمارستان لامرد معرفی شده بود، پس از تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی در بیمارستان حاج محمود حاج حیدر این شهر توسط تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

وی افزود: کبد این بیمار مرگ مغزی در بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینای شیراز به یک مرد ۵۹ ساله از کرمان که سال‌ها از نارسایی کبد رنج می‌بردند اهدا و پیوند زده شد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه زنده یاد هاشم نورافکن بر اثر سانحه رانندگی با موتور سیکلت خونریزی مغزی شده بود و با رضایت این خانواده ایثارگر این مهم انجام شد خاطرنشان کرد: اهدای عضو عملی انسان‌دوستانه و حیات‌بخش در جهت تپش ضرباهنگ زندگی است که اتفاقی خوب و خداپسندانه محسوب می‌شود که به عده‌ای فرصت دوباره نفس کشیدن و زندگی کردن را می‌دهد.

کد خبر 5389938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha