۳۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۰۰

مساجد لرستان پاسخگوی خیل عظیم مشتاقان نماز جماعت نیست

مساجد لرستان پاسخگوی خیل عظیم مشتاقان نماز جماعت نیست

خرم آباد - خبرگزاری مهر: طبق آمار موجود در لرستان بیش از دو هزار مسجد، حسینیه و هیئت مذهبی وجود دارد که از این تعداد 800 باب نیمه کاره و 543 باب در حال تعمیر است که با این اوصاف این تعداد مسجد پاسخگوی خیل عظیم مومنان و مشتاقان نماز جماعت در استان نیست.

به گزارش خبرنگار مهر از خرم آباد، با توجه به تاثیر مساجد در گسترش فرهنگ دینی در جامعه و جایگاه ویژه مساجد و مکان های مذهبی در اسلام نیاز به ترویج فرهنگ مسجد در جامعه مدرن امروزی هرروز بیشتر احساس می شود.

استاندار لرستان در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید برلزوم توجه بیشتر به مساجد در لرستان اظهار داشت: مساجد لرستان از نظر ساخت و ساز و ارائه فعالیت‌های فرهنگی نسبت به برخی دیگر از استان های کشور مطلوب است، ولی بسیاری از مساجد مرکز استان فاقد امام جماعت هستند.

سید حسین صابری با بیان اینکه میزان اعتبار تخصیصی برای تکمیل و تجهیز مساجد لرستان بسیار ناکافی است تصریح کرد: امسال برای تعمیر، تکمیل و ساخت مساجد در استان 15 میلیارد و 500 میلیون ریال از محل منابع استانی و ملی اختصاص داده شده است .

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 400 مسجد نیمه کاره در خرم آباد وجود دارد، افزود: 10 میلیارد ریال دیگر نیز از محل اعتبارات فرهنگی برای رفع مشکلات مساجد اختصاص داده ایم.

استاندار در پایان خاطرنشان کرد: با تمام توان برای رفع مشکلات موجود مساجد اقدامات لازم را انجام داده و از محل اعتبارات عمرانی و زکات برای تعمیر، تکمیل و احداث مساجد اعتباردرنظر گرفته خواهد شد.

مسئول دبیرخانه امور با تشریح عملکرد دبیرخانه امور مساجد لرستان نیز در این خصوص گفت: در 32 کانون فرهنگی فعال در سطح مساجد استان 6 هزار و 889 نفر عضو هستند.

حجت الاسلام نبی دالوند افزود: در کانون های مساجد استان بیش از 23 کتاب خانه فعال با پنج هزار و 594 عضو فعالیت می کنند .

وی تعداد مساجد تحت پوشش طرح تلاوت نور را 200 مسجد عنوان کرد و اذعان داشت: در بیش از 165 مسجد سطح استان طرح تفسیرقرآن به اجرا درآمده است .

مسئول دبیرخانه امور مساجد لرستان در ادامه تصریح کرد: پنج باب از مساجد استان تحت پوشش مراکز شکوفه های بهشتی کانون ها هستند.

دالوند همچنین از صدور 15 مجوز جدید کانون فرهنگی مسجد در استان خبر داد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مساجد سد محکم مقابله تهاجم فرهنگی دشمنان هستند.

حجت الاسلام علی غلامی اظهار داشت: نقش تربیتی مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تاکیدی بر اهمیت جایگاه آنان برای مقابله با شبیهخون فرهنگی دشمنان است.

وی افزود: مسجد تنها مکان عبادت نیست بلکه به تعبیر رسول اکرم (ص) پایگاه بزرگ اجتماعی است.

غلامی بیان کرد: باتوجه به جایگاه بالای مساجد در فرهنگ ایران اسلامی و رغبت خانواده‌ها به فعالیت فرزندانشان در این مکان‌ها کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تشکیل شده‌اند.

حجت الاسلام سید نصرت‌الله جعفری موسوی مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پلدختر نیز با اشاره به اینکه جایگاه مساجد به عنوان مهمترین پایگاه اجتماعی مسلمانان باید در جامعه حفظ و تقویت شود اذعان داشت: امروزدشمنان مساجد رابه‌عنوان پایگاه‌های اعتقادی مسلمانان مورد هدف قرار داده‌اند.

وی تصریح کرد: مساجد، جایگاه تولید فکر و سنگرهایی علیه دسیسه‌های دشمنان اسلام هستند و یکی از راهکارهای حفظ جوانان ازدسیسه‌های دشمنان، فراهم کردن امکانات لازم فرهنگی در مساجد برای جذب جوانان است.

کد خبر 539194

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha