پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی:

آمار مصدومان تصادفات رانندگی در آذربایجان‌شرقی سه درصد کاهش یافت

 آمار مصدومان تصادفات رانندگی در آذربایجان‌شرقی سه درصد کاهش یافت

تبریز- رئیس پلیس راهور آذربایجان‌شرقی گفت: در ۹ ماه امسال آمار مصدومان تصادفات درون‌شهری استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ یونس منفرد افزود: در این مدت ۶ هزار و ۱۲۱ نفر در استان در اثر تصادفات درون‌شهری مصدوم و متحمل جراحت‌های جسمی شده‌اند.

وی با اشاره به کاهش ۱۷ درصدی آمار تصادفات خسارتی در این مدت در سطح استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، اظهار داشت: علت اصلی بروز تصادفات در این استان عدم توجه به جلو، تخطی از سرعت مطمئنه و عدم رعایت حق تقدم از سوی رانندگان است.

رئیس پلیس راهور آذربایجان‌شرقی، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی را از دیگر عوامل بروز تصادفات در این استان اعلام کرد و گفت: در هشت ماه سال جاری ۱۵۵ نفر در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده‌اند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۴ درصد کاهش یافته است.

سرهنگ منفرد با اشاره به اینکه ۶۳ درصد از آمار جانباختگان سال جاری تصادفات درون شهری آذربایجان شرقی مربوط به تبریز است، ادامه داد: ۵۴ درصد از فوتی‌های کل استان در معابر شهری مربوط به عابران پیاده، ۲۴ درصد شامل راکب و ترک‌نشین موتورهای، ۱۶ درصد فوتی‌ها مربوط به رانندگان و ۶ درصد نیز مربوط به سرنشین خودروهاست.

کد خبر 5392995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha