پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۲

معاون امور مجلس رئیس‌جمهوری:

اولین ریل گذاری دولت با بودجه ۱۴۰۱انجام می شود/نکوداشت مفاخر فارس

اولین ریل گذاری دولت با بودجه ۱۴۰۱انجام می شود/نکوداشت مفاخر فارس

شیراز - معاون رئیس جمهور گفت: امیدوارم بودجه ۱۴۰۱هم در مجلس تصویب شود زیرا اولین ریل‌گذاری دولت با همین بودجه آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسینی در دیدار با آیت‌الله لطف‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در حرم مطهر شاهچراغ (ع) اظهار کرد: شهرستان‌های استان فارس ظرفیت بالایی از نظر فرهنگی دارند و این استان پهناور از ادبیان، علما و بزرگان برجسته‌ای بهره می‌برد.

معاون امور مجلس رئیس جمهور ادامه داد: در گذشته برنامه های مختلفی برای نکوداشت مفاخر فارس انجام دادیم و ظرفیت فرهنگی استان می طلبد که به این موضوع بیشتر پرداخته شود.

وی به استفاده و بهره‌برداری از منازل و اماکن تاریخی به منظور ایجاد رونق فرهنگی در کشور اشاره کرد و گفت: ما معتقدیم که با وجود اهمیت بحث های اقتصادی نباید نقش فرهنگ در جامعه نادیده گرفته شود و مسائل فرهنگی هم باید مورد توجه کافی قرار بگیرند.

حسینی یادآوری کرد: بدون تردید با همکاری و همراهی مجلس و دولت کارهای بزرگی انجام خواهد شد. امیدواریم بودجه ۱۴۰۱ هم در مجلس تصویب شود. زیرا اولین ریل‌گذاری دولت با همین بودجه آغاز می شود.

وی اضافه کرد: آیت‌الله رئیسی زندگی خود را وقف خدمت به مردم کرده است و پیگیری مشکلات مردم به ویژه مسائل اقتصادی را در اولویت اصلی خود قرار داده اند و بر همین اساس هر هفته جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون امور مجلس رئیس‌جمهوری بعد از ظهر چهارشنبه در آغاز سفری یکروزه وارد شیراز شد، در آغاز سفر به زیارت حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) مشرف و سپس در آیین سوگواری شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حرم مطهر شاهچراغ (ع) سخنرانی کرد و با اساتید، نخبگان و اعضای کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در شیراز دیدار داشت.

کد خبر 5393850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha