علیرضا جزءقاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هدر رفت آب در دو بخش شهری و روستایی است، گفت: هدر رفت آب به دو صورت ظاهری و واقعی است.
وی با بیان اینکه هدر رفت آب در مناطق شهری زنجان ۲۳.۵ درصد و میانگین کشوری ۲۴ درصد است، اظهار کرد: این میزان نسبت به میانگین کشوری پایین است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه در مناطق روستایی استان زنجان هدر رفت آب ۴۵ درصد است، گفت: در مجموع هدر رفت آب شرب شهری و روستایی در استان ۳۹ درصد است.
جزء قاسمی با بیان اینکه فرسودگی سیستم انتقال آب و انشعاب های غیرمجاز از دلایل مهم این امر است، تاکید کرد: متاسفانه هدر رفت آب در مناطق روستایی بسیار زیاد بوده و باید مردم الگوی مصرف را مد نظر قرار دهند.
وی با بیان اینکه روستائیان نباید آبی را که با هزاران زحمت به دست میآید را برای مصرف دام و طیور استفاده کنند، ابراز داشت: هدر رفت آب شهری در استان زنجان نسبت به سطح کشور پایین است و باید هدر رفت آب به کمترین درصد برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زنجان با اشاره به اینکه ۷۰ درصد آب آشامیدنی استان زنجان از منابع آبهای زیر زمینی تامین میشود، تصریح کرد: ۶ درصد آب این استان در بخش شرب و بهداشت مصرف میشود و دو درصد آب در بخش صنعتی استفاده میشود و در این میان میطلبد مدیریت مصرف آب مد نظر قرار گیرد.
نظر شما