به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، معاون ورزش قهرمانی سازمان تربیت بدنی صبح امروز در حاشیه مجمع فدراسیون کشتی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: مسابقات المپیاد ایرانیان سطحی بالاتر از مسابقه قهرمانی کشور دارد اما حدود 70 درصد از قهرمانان در این مسابقات شرکت کردند که دلایلی زیادی دارد و یقین بدانید که در آینده مشکلات برطرف خواهد شد .
وی در ادامه در خصوص شرایط سنی در این مسابقات بیان کرد: در ابتدا کلیت شرایط سنی آزاد بود اما اختیار را به مقام بالای فدراسیون تفویض کردیم و بعضی از فدراسیون ها با توجه به پتانسیل خود شرایط ویژه را در نظر گرفتند تا باعث پیشرفت رشته خود بشوند.
معاون ورزش قهرمانی در مورد وضعیت فدراسیون کشتی اظهار داشت: این فدراسیون یکی از چهار فدراسیون موفق سال 85 بودند و این مسئله با توجه به سه محور اصلی ورزش قهرمانی، توسعه ورزش همگانی و مسائل مدیریتی و پشتیبانی در 65 شاخص مشخص شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دو معاونت اصلی سازمان تربیت بدنی شامل ورزش قهرمانی و توسعه ورزش همگانی است و از 50 فدراسیون 10 فدراسیون ورزش همگانی و بقیه فدراسیون ها زیر نظر معاونت ورزش قهرمانی قرار می گیرند که بر طبق اساسنامه ریاست مجمع فدراسیون ها در موارد تداخل کاری اختیارات به افراد دیگری تفویض می شود.
نظر شما