محمد رضا کارگر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ژاپن برای برگزاری شکوه پرشیا 10 میلیون دلار هزینه کرده است و به طور متوسط 200 تا 300 هزار دلار هر کشوری که نمایشگاه برگزار کند به سازمان میراث فرهنگی پرداخت می کند.
مدیر موزه ملی ایران گفت: پس از اینکه کشوری متقاضی برگزاری نمایشگاه آثار ایران شد، کارشناسان سازمان میراث فرهنگی برای بررسی شرایط و اینکه آثار در کدام موزه ، چه زمان و به چه مدت برگزار شود به آن کشور می روند و همچنین سفارت خانه ها نیز اعلام می کنند که کشور مورد نظر از نظر امنیت در چه وضعیتی قراردارد.
وی درخصوص تعداد نمایشگاههایی که در کشورهای دیگر برگزار می شود، افزود: تعداد نمایشگاهها متفاوت است و معمولا براساس توافقاتی که صورت می گیرد آثار تاریخی ایران در 3 یا 4 کشور برگزار می شود.
کارگر با اشاره به اینکه کشورها برای انتخاب آثار براساس نیاز مخاطبان خود عمل می کنند ، خاطر نشان کرد: برخی از کشورها متقاضی نمایش آثار اسلامی و برخی دیگر ، قبل از اسلام و یا آثار تاریخی نقاشی هستند.
وی ادامه داد: نمایشگاه شکوه پرشیا که در ژاپن برگزار شده بود 3 هفته آینده در موزه ملی به نمایش درمی آید وبراساس رایزنی و مذاکراتی که از 4 سال پیش در جریان است ، در سال جدید میلادی برای نمایش به کره جنوبی فرستاده می شود.
نظر شما