به گزارش خبرنگار مهر بیرجند، محمود فرشیدی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری خراسان جنوبی با بیان اینکه خدمتگزاری در دوران انقلاب به ویژه دولت نهم نعمتی است که باید آن را شکر گزارد، گفت: عرصه خدمتگزاری به مردم راهی میانبر، برای رسیدن به تکامل است.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مردم سالاری دینی از شعارهای محوری و زیربنایی انقلاب بود که کم کم جای خود را به دولت سالاری و حزب سالاری می داد و این امر باعث شده بود که نسل جوان رکن توجه دولت به مردم را با دیده تردید بنگرد.
به گفته وی در دولت نهم، وظیفه دولت در قبال معنویت و مردم تحقق بخشید و انجام این رسالت فضای جامعه را عطرآگین و معنویت را در جامعه ای که ارزش های اسلامی در آن نهادینه شده بود، متجلی کرد.
وی خاطر نشان کرد: در برخی دولت های گذشته، دستگاه تعلیم و تربیت به عنوان یک دستگاه مصرف کننده، مطرح بود و این در حالی است که نیروی انسانی زیربنایی ترین و ارزشمند ترین سرمایه کشوری است.
فرشیدی تاکید کرد: دولت نهم با ارج نهادن به این مسئله، موجب تعالی و رشد تعلم و تربیت در ایران شد.
وی یادآور شد: با اقدامات دولت نهم عزت، حکمت و مصلحت در بحث سیاست خارجی جای خود را بازیافت.
نظر شما