۲۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۰

مدیرعامل سازمان سراج:

فعالیت‌های فرهنگی باید امیدآفرینی را به جامعه القا کند

فعالیت‌های فرهنگی باید امیدآفرینی را به جامعه القا کند

اردبیل-مدیرعامل سازمان فضای مجازی سراج بر ضرورت بکارگیری نیروهای جوان انقلابی و جهادگر در بدنه فرهنگی جامعه تاکید کرد و گفت: اولویت اصلی در فعالیت‌های فرهنگی، امید آفرینی در مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور امینی پیش از ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در سخنانی بزرگترین سرمایه جوانان انقلابی را داشتن روحیه جهادی و اخلاص در عمل عنوان و اظهار کرد: مردم مناطق ترک نشین اعم از استان اردبیل از غیرت بالایی در عرصه عمل و حضور مؤثر در میدان برخوردارند که این ظرفیت بزرگ فرهنگی برای این منطقه بشمار می‌رود.

وی گفت: ما امروز در برهه‌ای از زمان قرار داریم که در چهل و سه ساله انقلاب چنین شرایطی برای فرهنگ به وجود نیامده بود و جنگ نرم دشمن بیش از پیش در صدد کمرنگ کردن اعتقادات و فرهنگ دینی در بین مردم است که خنثی سازی این توطئه نیاز به همت جدی همگان به‌ویژه فعالان فرهنگی و تبلیغی است.

مدیرعامل سازمان فضای مجازی سراج بر استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی در بکاری گیری از نیروهای جوان انقلابی در فعالیت‌های فرهنگی تاکید کرد و گفت: نسل جدید از نظر هوش، استعداد و کارایی، بهتر از نسل قبلی است اما اگر رها شوند و در امور فرهنگی و دینی جذب نشوند به سمت فعالیت‌های ضد فرهنگی سوق پیدا می‌کنند.

امینی توجه به فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر حوزه رسانه، فرهنگ و آتش به اختیار فرهنگی را ضرورت اصلی جامعه عنوان کرد و گفت: تاکید رهبر بر امر رسانه و توجه به تعالی فرهنگی جامعه نشان از امید برای ساماندهی فرهنگی کشور است که باید همگان در تحقق این امر مهم تلاش کنیم.

وی بر ضرورت همکاری تبلیغات اسلامی در تولید محتوای فرهنگی و دینی با سازمان فضای مجازی سراج تاکید کرد و گفت: سازمان سراج در حوزه دیجیتال به تولید بازی و اپلیکیشن‌های مختلف هماهنگ با فرهنگ بومی جامعه می‌پردازد که در کنار این فعالیت‌ها نیازمند ارائه محتوای دینی و فرهنگی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی هستیم تا با زبان هنر و فناوری روز به اشاعه مفاهیم دینی در جامعه بپردازیم.

مدیرعامل سازمان فضای مجازی افزود: برخی بر این باورند که جریان مقابل چون بر روی غرایض انسان کار می‌کند جذابیت دارد اما در جواب این افراد به جرأت می‌توان گفت کار ما از نظر محتوایی با فطرت انسان سروکار دارد و با تاکید مقام معظم رهبری کار ابتکاری در راستای عمومی سازی فعالیت‌ها انجام می‌دهیم و در فضای مجازی و تولیدات رسانه‌ای، کارهای فاخر انجام داده و حرفی برای گفتن داریم.

وی تلاش برای افزایش امیدواری در بین مردم را اساس کار فعالیت‌های فرهنگی عنوان کرد و گفت: ناامید کردن مردم و کاهش انگیزه در بین آحاد جامعه از فعالیت‌های دشمنان در عصر کنونی است که در این میان در جلسه‌ای که با مسئولین سازمان تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیمای مرکز برگزار شد، مقرر شد چله فرهنگی در امیدآفرینی از دهه فجر تا نیمه شعبان امسال پیوند بین مهدویت و امیدآفرینی در بین مردم را ارتقا داده و انگیزه افراد جامعه به زندگی را تقویت بخشیم.

ضرورت توسعه آموزش سواد رسانه ویژه روحانیون

در ادامه حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت استفاده از فرصت‌ها در تعالی فرهنگی جامعه تاکید کرد و گفت: همه دغدغه مندان فرهنگی بایستی پای کار باشند و امیدی که مقام معظم رهبری بر بازسازی فرهنگی کشور دارد را مدنظر قرار داده و در راستای تحقق بیانات رهبر انقلاب در راستای بازسازی ساختار فرهنگی تلاش کنند.

وی افزود: انقلاب اسلامی در طی مسیر حرکت خود به بالندگی رسیده و اکنون ما به قدم دوم رسیده ایم که در این میان بخشی از بدنه فرهنگی ما یارای حرکت جمعی نبوده و باید اکنون تغییرات لازم صورت گیرد که در این راه خطرات عصر کنونی سخت‌تر از زمان‌های دیگر بوده و نیازمند استفاده از فرصت و شناخت اولویت‌ها است.

حجت‌الاسلام جعفرزاده اساس کار تبلیغات اسلامی را تبلیغ اسلام ناب محمدی عنوان کرد و گفت: سازمان تبلیغات بر این امر اهتمام دارد که برای تبلیغ اسلام ناب تمام تلاش خود را انجام می‌دهد و در پایان هر کار فرهنگی، برنامه جدید دیگری را آغاز و جریان فرهنگی در جامعه را استمرار بخشیده و هیچ بازه زمانی را از دست نمی‌دهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت انعکاس فعالیت‌ها از فضای مجازی تاکید کرد و افزود: فضای رسانه‌ای و مجازی باید ابزار مهم فرهنگی در عصر کنونی باشد و مردم را با کارهای انجام شده و فعالیت‌های ارائه شده آشنا کرده و آنها را به مشارکت و همکاری در این فعالیت‌ها جذب کرد.

وی گفت: فرامینی که مقام معظم رهبری بیان می‌کند باید به صورت جمعی و به همت همگان در دستور کار گیرد و منیت را کنار گذاشته و دنبال اسم و گزارش کار نباشیم بلکه نتیجه و خروجی مؤثر کار باید مدنظر قرار گیرد.

حجت‌الاسلام جعفرزاده از مؤسسه سراج خواست برای روحانیون و فعالان فرهنگی و تبلیغی دوره‌های آموزشی سواد رسانه و کلاس‌های آنلاین برگزار کنند تا تبلیغ دین با فناوری نوین با جذب بیشتر نسل جوان همراه باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از آمادگی این اداره و ادارات شهرستان‌های تابعه برای همکاری با مؤسسه سراج خبر داد و خواستار برنامه ریزی برای حضور مؤثر فعالان فرهنگی و دینی در فضای مجازی تاکید کرد.

کد خبر 5400998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha