به گزارش خبرگزاری مهر، محققان موسسه تحقیقات توسعه فرانسه با همکاری مرکز کنترل بیماری های عفونی آتلانتا و مرکز بین المللی تحقیقات پزشکی فرانس ویل در گابن در گونه ای از خفاش میوه خوار آفریقایی ویروس "مربورگ" را کشف کردند. این ویروس نخستین بار در سال 1967 در شهر مربورگ آلمان کشف شد.
این ویروس که عامل اصلی بیماری کشنده "ابولا" است در این نوع خفاش میوه خوار آفریقایی کشف شده است. درحقیقت این کشف نشان می دهد که این گونه خفاش منشاء شیوع این بیماری در آفریقا است. بیماری ابولا نوعی بیماری عفونی است که با تب، تشنج و خونریزی زیادی همراه است.
براساس گزارش بی بی سی، از سالها قبل محققان تمام دنیا به دنبال شکار میزبان ویروس "مربورگ" یا "ابولا" بوده اند.
این ویروس قبل از اپیدمی شیوع بیماری ابولا که بین 80 تا 90 درصد باعث مرگ می شود، بصورت زنده و خاموش در بدن میزبان خود باقی می ماند. این بیماری در سال 1918 در اسپانیا موجب مرگ 50 میلیون نفر شد.
نتایج این کشف که در ژورنال کتابخانه عمومی آمریکا(PLoS One) منتشر شده است، نشان می دهد که ویروس مربورگ می تواند با تحت نظر گرفتن جمعیت های خفاش های میوه خوار آفریقایی کنترل شود.
درحال حاضر هیچ روش درمانی موثری برای بیماری ابولا وجود ندارد. از علائم تشخیص این بیماری می توان به تب، سردرد،خونریزی و آب آوردگی اندام های داخلی اشاره کرد.
فرد بیمار پس از 8 تا 9 روز از بروز اولین علائم جان خود را از دست می دهد.
نظر شما