پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه کشور:

خط قرمز همه نهادها و دستگاه‌ها باید مردم باشد

خط قرمز همه نهادها و دستگاه‌ها باید مردم باشد

یاسوج- دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه کشور گفت: خط قرمز همه نهادها و دستگاه‌ها باید مردم باشند و نگذارند آنان مشکلات معیشتی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید ضیاالدین حزنی ظهر دوشنبه در مراسم اهدای ۴۵۰ سری جهیزیه هدیه مقام معظم رهبری به زوج‌های جوان کهگیلویه و بویراحمدی افزود: بیش از ۱۳ هزار و ۸۰۰ طرح عمرانی و اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد به کمک سپاه اجرا و به بهره برداری رسیده است.

وی بیان داشت: این طرح‌ها با هزینه ۲۶۲ میلیارد و پانصد میلیون تومان به بهره برداری رسیدند.

حزنی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از قوی‌ترین نهادها کمک بزرکی به این استان کرده است.

وی افزود: ما باید محرومیت زدایی را سرلوحه کارهای خود قرار داده و همه برای کمک به توسعه تلاش کنیم.

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش گفت: یکهزار و ۵۰۰ طرح عمرانی و اقتصادی از سال ۹۸ تاکنون به همت سپاه فتح در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است.

حمید خرم دل افزود: ۷۰۰ گروه جهادی در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شده که به مردم این استان در زمینه‌های مختلف خدمات رسانی می‌کنند.

وی بیان داشت: بهره برداری از ۶۰ کیلومتر جاده عشایری، بهره برداری از ۶۴۹ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد، افتتاح چهل باب خانه عالم و توزیع یکهزار و ۵۰۰ بسته معیشتی از اقدامات سپاه فتح در استان است.

وی با بیان اینکه در شیوع کرونا نیز تمام تلاش ما در راستای کاهش ارائه محصولات بهداشتی و بسته‌های معیشتی به مردم بود، گفت: با توجه به اینکه در استان مناطق کمتر توسعه یافته و محروم وجود دارد باید تلاش کنیم که با ایجاد اشتغالزایی، محرومیت را در استان ریشه کنیم.

خرم دل تصریح کرد: ایجاد زیر ساخت‌ها در روستاها، کمک‌های جهادی در روستاها و ایجاد طرح‌های زود بازده از برنامه‌های سپاه فتح استان در روستاها بوده است.

کد خبر 5402061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha