۲ شهریور ۱۳۸۶، ۱۷:۴۸

استاندار سمنان:

394 پروژه استان سمنان در هفته دولت به بهره برداری می رسد

سمنان - خبرگزاری مهر: استاندار سمنان از بهره برداری 394 پروژه در هفته دولت با اعتباری بالغ بر 84 میلیارد تومان در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید حاجی عبدالوهاب در بین نمازگزاران جمعه سمنان گفت: درهفته دولت 44 پروژه تولیدی و صنعتی در استان افتتاح می شود که حدود 600 شغل جدید را ایجاد می کند.

وی با اشاره به 230 مصوبه هیئت دولت در سفر به استان افزود: تعدادی از مصوبات هیئت دولت و سفر مقام معظم رهبری در این هفته به بهره برداری می رسد.

استاندار سمنان از واگذاری یک هزار زمین برای ساخت مسکن در سال 86 خبر داد و عنوان کرد: تسهیلات این واحد های مسکونی با اولویت انبوه سازی توسط بانک های استان پرداخت می شود.

حاجی عبدالوهاب واگذاری با اشاره به آغاز واگذاری زمین به متقاضیان با شرایط 99 ساله و تسهیلات بانک ها یادآور شد: این برنامه دولت جلوی افزایش بی رویه قیمت مسکن را می گیرد.

وی به نیاز استان برای بیش از 17 هزار واحد مسکونی اشاره کرد و افزود: در سفرهای رهبری و هیئت دولت ساخت 22 هزار واحد مسکونی با مشارکت بخش خصوصی و حمایت سیستم بانکی تصویب شد.

به گفته وی، ساخت بیش از 12 هزار و 400 واحد مسکونی با تسهیلات بانکی در استان سمنان آغاز شده و بخش فرسوده شهری و منازل مسکونی روستا ها در اولویت واگذاری زمین و تسهیلات است.

کد خبر 540286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha