پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰

رئیس ستاد دهه فجر استان تهران تاکید کرد؛

ضرورت اجرای باشکوه برنامه های دهه فجر/دستاوردهای انقلاب تبیین شود

ضرورت اجرای باشکوه برنامه های دهه فجر/دستاوردهای انقلاب تبیین شود

تهران- رئیس ستاد دهه فجر استان تهران با تاکید بر ضرورت اجرای باشکوه برنامه های دهه فجر گفت: باید بسیجی وار برای دفاع از نظام اسلامی به میدان بیاییم و دستاوردهای انقلاب تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی ظهر سه شنبه در جلسه ستاد برگزاری چهلمین و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استان تهران طی سخنانی اظهار داشت: با دست به دست هم دادن همه تشکل‌های مربوطه می‌توانیم جشن امسال را شکوهمند تر از هر سال برگزار کنیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران بیان داشت: این انقلاب با وحدت و فداکاری مردم و رهبری دینی شکل گرفته و ما وظیفه سنگینی در قبال آن داریم؛ دشمنان برای شکست و براندازی این نظام و انقلاب تلاش زیادی کرده‌اند اما تاکنون موفق نشده و نخواهند شد.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان تهران همچنین بر ضرورت مردمی برگزار شدن جشن انقلاب تاکید کرد و افزود: مردم باید در رأس برنامه‌های دهه فجر باشند چرا که مردم برای حفظ و بقای این نظام و انقلاب تلاش‌های زیادی را متحمل شده‌اند.

محمودی بیان کرد: در بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی تدافعی عمل کرده‌ایم و باید بسیجی وار برای دفاع از نظام اسلامی به میدان بیاییم، تاکنون در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی کوتاهی کرده‌ایم.

رئیس ستاد دهه فجر استان تهران یادآور شد: دستاوردهای انقلاب اسلامی به خوبی برای مردم تبیین نشده است، امروز جوانان انقلابی ایران اسلامی به فرموده مقام معظم رهبری با استفاده از فضای مجازی از نظام و انقلاب حمایت کنند و با این کار خود به دهان دشمن بزنند.

کد خبر 5402898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha