به گزارش خبرنگار مهر محمدمهدی اعلایی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قزوین که بعد از ظهر سه شنبه در سالن جلسات شهید سلیمانی استاندار قزوین اظهار کرد: فضای مجازی در عین حال که بر فرهنگ مؤثر است، ویترین فرهنگ نیز محسوب میشود.
استاندار قزوین ادامه داد: ما به عنوان دست اندر کاران دولت موضوعات فرهنگی را به سمت و سوی خواستههای خود هدایت میکنیم در حالی که در خصوص فرهنگ باید گفتمان سازی انجام شود و برنامه ریزیها بر اساس نیاز و باور عمومی انجام شود تا مقبول افکار عمومی هم باشد.
اعلایی بیان کرد: در حوزه سیاست گذاری برای فرهنگ عمومی اگر خیلی غایینگر باشیم باید خیلیها را از دایره مدنظرمان خارج کنیم ولی باید بستر عمومی را مد نظر قرار بدهیم.
وی عنوان کرد: شاه کلید موضوعات فرهنگی اخلاق است و اگر اخلاق به نحوی باشد که به جنس عمل نیز وارد شود میتواند مردمی شدن مسئولان در جامعه را تسهیل کند و همراهی عمومی به همراه بیاورد لذا نباید از این موضوع راحت بگذریم و مردم باید بدانند ما اخلاق مدار هستیم.
این مسئول با اشاره به برنامه تحول فضای مجازی استان قزوین ابراز کرد: اگر بنا بود مطالعه ملی هم انجام شود مسائل یافت شده مشترک بود، با گسترش فضای مجازی این فضا به حقیقت بدل شده و سیاست گذاری منطقهای برای مشکات فضای مجازی اثر گذار نیست و باید در سطح کلانتری آماده کنیم.
وی گفت: با توجه به سرعت فضای مجازی ممکن است همواره در تصمیمگیری برای این فضا عقب تر باشیم ولی برنامهریزی های ما باید به نحوی باشد که تعداد افراد بیشتری را شامل شود و برای گسترده مخاطبین آمادگی داشته باشیم.
استاندار قزوین بیان کرد: برای اینکه به یک خروجی واحد برسیم لازم است دستگاههای اجرایی در حوزه فرهنگ در زمینههای مختلف به یک وحدت عملکرد و گفتمان برسند، بدیهی است که یک برنامه کلان و چشمگیر بهتر از کار کردهای خرد است. همگرایی دستگاهها و متولدان فرهنگ میتواند برای استان دستاوردهای بزرگی به همراه داشته باشند.
وی مطرح کرد: امروز یک نگاه جدید در مدیریت استان در جریان است و با توجه به دیدارهایی که با تشکلهای فرهنگی داشتهایم قطعاً شورای هماهنگی دستگاههای فرهنگی استان قزوین میتوانند یک اثر مطلوب و افزایش بهره وری در سطح استان داشته باشند.
وی یادآور شد: پیشتر هم فرهنگ را مزیت خاص قزوین دانستهام، اخلاق و تقید در قزوین یک ویژگی خوب است که میتوانیم از آن بهره ببریم.
استاندار قزوین یادآور شد: برای اثرگذاری نیاید به دنبال ایجاد یک زمینه باشیم بلکه باید به داشتههای شاخص خود بیشتر و بهتر بپردازیم، برای مثال اگر خط و خوشنویسی در قزوین به یک ویژگی بدل شده ایت باید زمینههای رشد فرهنگ عمومی در این موضوع را بیابیم و در جهت رشد آن تلاش کنیم.
اعلایی به این موضوع که قزوین یک شهر خاص در مسیر شهرهای مختلف است اشاره کرد و گفت: مساجد بین راهی و ایستگاههای از این قبیل برای افرادی که وارد شهر نمیشود از نگاه ما همین افراد و اوری که از این مکانها میگیرد مهم است و باید در سامان دهی این مکانها میز بکوشیم.
نظر شما