به گزارش خبرگزاري مهر ، رييس خانه صنعت و معدن استان تهران با اعلام اين خبر هدف از برگزاري جشنواره ملي توليد را گسترش فرهنگ توليد در كشور و حمايت از توليدات داخلي و ايجاد زمينه براي رشد كيفيت كالاهاي توليد كشور خواند.
هادي غنيمي فرد افزود: در اين جشنواره كه به مناسبت چهارمين سالگرد تاسيس خانه صنعت و معدن استان تهران برگزار مي شود ، علاوه بر برگزاري همايش ها و ميزگردهاي مختلف نمايشگاهي از توانمنديهاي توليدي ايران به صورت نمادين برگزار خواهد شد.
وي افزود: در اين جشنواره همچنين برخي از انجمن هاي صنايع همگن عضو خانه صنعت و معدن از جمله صنايع خودروسازي ، غذايي ، قعطه سازان و صنايع چوب ميزگردهاي تخصصي برگزار خواهند كرد و مزيت هاي ايران در زمينه صنايع مختلف تشريح خواهد شد.
غنيمي فرد ، استراتژي توسعه صنعتي ، همايش هاي قاچاق و آثار نامطلوب آن بر توليد ، شركاي توليد - تامين اجتماعي و امنيت شغلي و شهرك هاي صنعت و توليد را از جمله برنامه هاي اين جشنواره خواند.
به گفته وي در اين جشنواره همچنين همايش هاي ويژه اي تحت عنوان نوجوان و توليد ، جوانان - اشتغال - توليد - و زنان و توليد برگزار مي شود كه در خلال آن جامعه زنان پشتيبان صنعت و انجمن مسئولان كنترل كيفيت واحدهاي صنعتي اعلام موجوديت خواهند كرد.
غنيمي فرد با اشاره به برگزاري اين جشنواره در محل باشگاه دانشجويي دانشگاه تهران ، برگزاري همايش علم و صنعت را از جمله مهمترين برنامه هاي اين جشنواره خواند كه در آخرين روز جشنواره به منظور ايجاد ارتباط منطقي بين توليد و دانشگاه برگزار مي شود.
وي با اشاره به اهميت جشنواره توليد در رشد آگاهي توليد كنندگان و مصرف كنندگان و توسعه فرهنگ توليد در كشور ابراز اميدواري كرد با برگزاري اين جشنواره و توجه مقامات و مردم به اهميت توليد ، زمينه شكوفايي هر چه بيشتر كشور و ايجاد اشتغال پايدار در سطح جامعه فراهم شود.
رييس خانه صنعت و معدن استان تهران:
جشنواره توليد ملي پنجم بهمن ماه در تهران برگزار مي شود
جشنواره توليد ملي يكشنبه پنجم بهمن ماه با حضور جمع زيادي از دست اندركاران توليد از جمله كارگران و مشاركت جدي تشكلهاي جوانان و زنان حامي توليد به مدت چهار روز در تهران برگزار مي شود.
نظر شما