پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۵

وضعیت قابل قبول ذخایر ارزی کشور

وضعیت قابل قبول ذخایر ارزی کشور

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی از افزایش بازگشت ارز حاصل از صادرات و وضعیت قابل قبول ذخایر ارزی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی قمری‌وفا مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در یادداشتی در فضای مجازی با بیان اینکه در هفته‌های گذشته، ‎فروش نفت در مقایسه با قبل بسیار بیشتر شده اعلام کرد: در روزهای اخیر عرضه ارز در سامانه نیما بیشتر از تقاضا بوده است و ‎آرامش و ثبات خوبی در این زمینه داریم.

قمری‌وفا ادامه داد: عرضه ارز در ‎سامانه نیما هم از ابتدای سال تاکنون به بیش از ۲۳ میلیارد دلار رسیده؛ یعنی ۶۷ درصد بیشتر از کل سال گذشته است.

وی در ادامه گفته است: رئیس‌کل ‎بانک مرکزی هم اعلام کرده حتی با فرض تداوم تحریم‌ها و با توجه به برنامه ریزی‌ها باز هم وضع اقتصادی سال آینده بهتر خواهد بود.

کد خبر 5406383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha