محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تدوین سند تحول بنیادی یکی از مهمترین نیازهای آموزش و پرورش است، اظهار کرد: تمام کشورهای صاحب نظر چشم انداز بالایی مبتنی بر مکتب فکری و جهان بینی برای آموزش و پرورش دارند.
وی عنوان کرد: یکی از بزرگترین خلاء آموزش و پرورش بعد از انقلاب اسلامی نداشتن یک سند و چشم انداز جامع و روشن بوده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: نیاز جامعه پایه گذاری یک آموزش و پرورش متناسب با انقلاب فرهنگی بوده است.
محمدی بزرگترین ضعف و علت اجرایی نشدن ین سند را عدم اراده جدی در دولتها دانست و مطرح کرد: برای اجرای این سن باید از اقدامات جزیرهای و پراکنده خودداری شود.
وی با بیان اینکه یکی از مبانی به روز رسانی سند تحول بنیادی، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است، ادامه داد: این مهم یکی از مطالبات فرهنگیان و صاحب نظران از شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
تنوع مدارس مانع جدی تحقق عدالت آموزشی است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری بزرگترین چالش این دستگاه علمی، آموزشی را تک ساحتی بودن تعلیم و تربیت عنوان کرد.
محمدی گفت: فعالیت آموزش و پرورش تنها بر پایه علم حافظه مداری است که برای خروج از این چالش باید به تعلیم و تربیت تمام ساحتی حرکت شود.
وی عدالت را یکی از مهمترین چشم اندازهای تحقق آموزش و پرورش عنوان کرد و ادامه داد: حرکت در راستای تحقق عدالت آموزشی مهمترین خواسته سند تحول بنیادین است.
معاون آموزش ابتدایی تنوع مدارس در جامعه را مانع جدی تحقق عدالت آموزشی دانست و اظهار کرد: مدارس دولتی روستایی از جمله مدارسی هستند که باید بیش از پیش به آنها توجه شود.
نظر شما