به گزارش خبرنگار مهر، "اسفندیار رحیم مشایی"، صبح امروز در نخستین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت گردشگری با بیان این مطلب گفت: تاکید اعضای هیئت دولت و رئیسجمهور توسعه صنعت گردشگری با سرعت بیشتر است که به همین دلیل نیز برنامهریزیهای فراوانی از سوی دولت انجام شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری افزود: در نظام اجرایی صنعت گردشگری راهی جز توسعه سرمایهگذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی نداریم. به همین دلیل امیدواریم با برگزاری نخستین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت گردشگری و حضور فعال سرمایهگذاران داخلی و خارجی ، در آینده نه چندان دور شاهد رونق این صنعت باشیم.
وی تصریح کرد: این همایش برای نخستین بار با حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی برگزار میشود به همین دلیل باید با برنامهریزیهای دقیق و اصولی افزایش سفرهای خارجی از اقصی نقاط جهان به جمهوری اسلامی ایران را نیز موجب شود. در این راستا نیاز است تا برنامهریزیهای دقیق و اصولی انجام شود.
مشایی افزود: باید حداکثر تلاش خود را برای برگزاری همایش سال آینده به کار بندیم تا شاهد حضور سرمایهگذاران بیشتری از کشورهای مختلف باشیم. این همایش برای نخستین بار، فرصت خوبی برای معرفی ایران و فرصتهای سرمایهگذاری در کشور به جهانیان است. پس نباید از آن غافل شویم.
وی افزود: ایران به دلیل داشتن ثروت و ظرفیت عظیم تاریخی میتواند تعامل جوامع جهانی را تحکیم بخشد و در این زمینه نقشآفرینی کند. برنامه ایران در راستای توسعه صنعت گردشگری به جز فواید سیاسی، امنیتی، اجتماعی و خصوصا اقتصادی از منظر فرهنگی راه بیبازگشتی است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خاطرنشان کرد: بدین منظور در دولت هشتم سرمایهگذاری دولت برای ایجاد بسترهای مناسب جهت حضور بخش خصوصی، در ایجاد زیرساختهای مناسب صنعت گردشگری و تغییر برخی رویههای اجرایی، برنامه ریزی هایی شده است که امیدواریم بتوانیم امکان عملیاتی شدن آن را فراهم کنیم.
مشائی افزود: به مدد پیشرفت علم و توسعه فناوری، سرعت فزایندهای به تعاملات و ارتباطات جهانی بخشیده شده است. مردم با گذشته متفاوتاند، چنان که تحولات نشان میدهد آینده بشری با امروز متفاوت است و شاخصه های آن تعلق جهان به همه انسانهاست.
وی گفت: توسعه صنعت گردشگری در چشم انداز 20 ساله نظام طراحی شده و تا پایان برنامه امیدواریم بتوانیم پذیرای 20 میلیون گردشگر از نقاط مختلف جهان باشیم. این امر از نظر آرمانی بزرگ نیست اما از نظر اجرایی بزرگ است و بر اساس برنامهریزیهای انجام شده امکان تحقق آن وجود دارد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری افزود: با بهرهگیری از ظرفیتها و امکانات موجود در کشور برنامههایی برای تحقق اهداف فراهم شده و دولت برای جبران گذشته با سرعت بیشتری اقدام خواهد کرد.
مشایی گفت: بر اساس این برنامه 30 میلیارد دلار سرمایهگذاری در تاسیسات گردشگری ایجاد خواهد شد که سهم دولت در آن 5 میلیارددلار و سهم بخش خصوصی نیز 25 میلیارد دلار است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 500 نقطه که دارای ظرفیتهای تاریخی ، فرهنگی، زیارتی و طبیعی است به عنوان مناطق نمونه گردشگری شناسایی شده اند تا با سرمایهگذاری در راستای تامین امکانات اجرایی و زیربنایی فرصت لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شود.
رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: چنانچه در هر یک از این مناطق 10 میلیارد تومان سرمایهگذاری از سوی دولت صورت گیرد، شاهد توسعه صنعت گردشگری و حضور گردشگران خارجی و سرمایهگذاران برای سرمایه گذاری بیشتر در این مناطق خواهیم بود.
وی تاکید کرد: پروژههای ارائه شده در قالب پکیجهای مختلف سرمایهگذاری و ایجاد زیرساختهای مناسب برای توسعه صنعت گردشگری باید در سالهای آینده منجر به افزایش سفرهای خارجی از اقصی نقاط جهان به ایران شود.
نظر شما