دکتر محمد اسحاقی در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح میانگین سن ازدواج جوانان اشاره کرد و گفت: میانگین سن ازدواج دختران در سال 1345، 4/18 سال و برای پسران 25 سال و فاصله سنی نیز 6/6 سال بوده است .
وی تصریح کرد: در سال 55 میانگین سن ازدواج در دختران افزایش یافته و به 7/19 سال و در پسران با یکسال کاهش به 24 سال رسید .
معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان با بیان اینکه در سال 65 ، میانگین سن ازدواج دختران به 9/19 سال و در پسران به 8/23 رسید گفت : یک دهه بعد یعنی در سال 75 ، میانگین سن ازدواج در دختران به 4/22 و در پسران به 6/25 رسید.
وی اظهار داشت : در سال 85 ، میانگین سن ازدواج دختران به 8/21 سال و پسران به 8/25 سال و فاصله اختلاف سنی نیز از 6 سال در سال 45 ، به 4 سال رسید .
اسحاقی تاکید کرد : باید توجه داشت ثبت میانگین سنی 21 سال برای ازدواج دختران به این معنا نیست که تمامی دختران در سن 21 سالگی ازدواج کرده باشند در واقع 50 درصد دختران در کشور ما زیر 20 سال ازدواج می کنند و فقط 3/17 درصد ازدواج دختران در سال گذشته بالای 20 سال صورت گرفته است .
معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان، با بیان اینکه سن ازدواج دختران نسبت به سال 45 ، 4/3 سال افزایش یافته گفت : در مورد پسران فقط در حدود یکسال سن ازدواج افزایش یافته است.
وی با انتقاد بر اینکه هنوز برنامه جامع محوری و ملی برای کاهش میزان طلاق و رسیدگی به مشکلات زوجین نداریم خاطر نشان کرد: باید در کنار تسهیل امر ازدواج و تشویق جوانان ، برای پایداری و استحکام خانواده ها نیز تلاش کرد و نسبت به جلوگیری از وقوع طلاق در کشور نیز برنامه ریزی جدی نمود.
نظر شما