پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ شهریور ۱۳۸۶، ۲۰:۳۹

دوچرخه سواران بهابادی تا جمکران رکاب می زنند

دوچرخه سواران بهابادی تا جمکران رکاب می زنند

یزد - خبرگزاری مهر: به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان،کاروان دوچرخه سواران بهاباد به منظور زیارت مسجد جمکران و حضرت معصومه از بهاباد تا عازم قم شدند.

سرپرست کاروان دوچرخه سواری بهاباد تا جمکران در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد، افزود: این کاروان به منظور شناخت و گرامیداشت آخوند ملاعبدالله بهابادی صاحب حاشیه با هدف پرکردن اوقات فراغت و روحیه ورزشکاری و ترویج فرهنگ دوچرخه سواری انجام می شود.

اکبر فلاح تصریح کرد: این کاروان با 10 دوچرخه سوار و فاصله 650 کیلومتری بهاباد تا قم را با گذر از شهرهای بافق، یزد، میبد، اردکان، نائین، اردستان، نطنز و کاشان تا قم رکاب خواهند زد و در روز نیمه شعبان به قم خواهند رسید.

وی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر دوچرخه سواران از برنامه های تفریحی فرهنگی و برگزاری مراسم های دعا و نیایش بهره مند خواهند داشت.

کد خبر 540889

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha