پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ شهریور ۱۳۸۶، ۱۵:۰۷

آیت الله مهدوی کنی:

انتظار واقعی آرمانی عملی است

انتظار واقعی آرمانی عملی است

آیت‌الله مهدوی کنی در همایش دکترین مهدویت با تأکید بر اینکه انتظار از سوی پیامبر اسلام بهترین عمل معرفی شده است، یادآور شد: انتظار تنها آرمان و هدف نیست باید باید در اعمال تجلی یابد .

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله مهدوی کنی رئیس دانشگاه امام صادق در همایش دکترین مهدویت، یادآور شد: نبی اکرم (ص) انتظار فرج در عصر غیبت را بهترین عمل برای مسلمانان‌ بیان می ‌کند و البته انتظاری که مورد نظر رسول اکرم است آرمانی عملی است نه اینکه فقط آرزو و هدفی صرف باشد.

وی گفت: آرمان انتظار مربوط به امت است و در محدوده زندگی فردی مسلمانان خلاصه نمی‌شود، مسئله انتظار بیش از آنکه مربوط به احوالات معنوی شخصی ما باشد رویکردی حقوقی و سیاسی دارد.

آیت ‌الله مهدوی کنی افزود: اگر امت جهانی مسلمانان بخواهد آرمان مهدویت در صحنه اجتماعی به نتیجه برسد در ابتدا باید امام غایب خویش را بشناسد، زیرا امت بدون امام معنا و مفهومی ندارد و نیز از سوی دیگر موضوع انتظار باید از جنبه فردی خارج شده و به شکلی فراگیر، ملی و جهانی عرضه گردد.

کد خبر 540925

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha