به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله مهدوی کنی رئیس دانشگاه امام صادق در همایش دکترین مهدویت، یادآور شد: نبی اکرم (ص) انتظار فرج در عصر غیبت را بهترین عمل برای مسلمانان بیان می کند و البته انتظاری که مورد نظر رسول اکرم است آرمانی عملی است نه اینکه فقط آرزو و هدفی صرف باشد.
وی گفت: آرمان انتظار مربوط به امت است و در محدوده زندگی فردی مسلمانان خلاصه نمیشود، مسئله انتظار بیش از آنکه مربوط به احوالات معنوی شخصی ما باشد رویکردی حقوقی و سیاسی دارد.
آیت الله مهدوی کنی افزود: اگر امت جهانی مسلمانان بخواهد آرمان مهدویت در صحنه اجتماعی به نتیجه برسد در ابتدا باید امام غایب خویش را بشناسد، زیرا امت بدون امام معنا و مفهومی ندارد و نیز از سوی دیگر موضوع انتظار باید از جنبه فردی خارج شده و به شکلی فراگیر، ملی و جهانی عرضه گردد.
نظر شما