پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۴۶

40 میلیارد تومان جهت اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان هزینه می شود

40 میلیارد تومان جهت اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان هزینه می شود

وزیر آموزش و پرورش رفع مشکلات درمانی و بیمه ای فرهنگیان را مهمترین اولویت وزارت آموزش و پرورش دانست و افزود: سالیانه 40 میلیارد تومان جهت اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان هزینه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمود فرشیدی روز گذشته در جمع فرهنگیان خراسان جنوبی، از تلاش برای تشکیل بانک سرمایه فرهنگیان خبر داد و افزود: با توجه به اینکه 60 درصد از پول ما در اختیارمان نیست و 150میلیون تومان از پول معلمان بلوکه شده است، لذا تشکیل بانک سرمایه امری ضروری است.

وی با اشاره به وجود بیش از یک میلیون و 700 هزار معلم در کشور گفت: از این تعداد 540 هزار نفر را معلمان خواهر تشکیل داده اند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رشد 50 درصدی اعتبارات آموزش و پرورش اظهار داشت : بودجه آموزش و پروش در سال 84، چهار هزار میلیارد تومان بوده است که این میزان در سال 86 به شش هزار و 100 میلیارد ریال رسیده است.

فرشیدی با بیان اینکه، دولت نهم توجه ویژه ای به امر آموزش و پرورش در کشور دارد، خاطر نشان کرد: افزایش حقوق و مزایای معلمان و رفع مشکل مسکن فرهنگیان در دو سال اخیر، دلیل محکمی بر این ادعاست.

وی با اشاره به اقدامات وزارت آموزش و پرورش در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ قرآنی در بین کودکان و نوجوانان، تصریح کرد: در این راستا، فعال کردن مهدکودک ها و پیش دبستانی ها با رویکرد قرآنی یکی از برنامه های آموزش و پرورش در سال جاری است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: انس با قرآن امری ضروری است و در مدارس دانش آموزان باید متناسب با نیازشان و به تناسب سنشان از قرآن استفاده عقلایی نمایند.

به گفته وی، در سال جاری، بیش از 20 هزار مربی ابتدایی در سطح کشور در دوره های آموزشی شیوه قرآن آموزی شرکت کرده اند .

فرشیدی از راه اندازی مجتمع تخصصی فرهنگیان در تهران خبر داد و افزود: در این مجتمع که برای استفاده فرهنگیان سراسر کشور افتتاح شده است، در حال حاضر، برخی از امکانات مدرن تخصصی فراهم شده و تلاش می کنیم که در آینده، شاهد توسعه و تجهیز آن به امکانات تکمیلی نیز باشیم.

به گفته وی، بیش از 2 هزار فرهنگی پزشک در سراسر کشور وجود دارد که مشکلات فراروی آنها نیز در آینده ای نزدیک برطرف می شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیش از 100 درمانگاه فرهنگیان در کشور وجود دارد، از ارتقاء 12 درمانگاه در سطح استان ها از درجه 2 به درجه ، در سال جاری خبر داد.

وی در خصوص سهمیه سوخت فرهنگیانی که در روستاها مشغول خدمت هستند، خاطر نشان کرد: به معاونت برنامه ریزی سازمان های آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شده که لیستی از اسامی فرهنگیانی که مشکل تأمین سوخت دارند، تهیه شود تا با همکاری استانداران مشکل سوخت آنها نیز مرتفع شود.

کد خبر 541029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha