پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۳۸۶، ۱۶:۵۲

شهردار تهران خبر داد:

سالنهای سینما در تهران دو برابر می شود/ لایحه تشویق سرمایه گذاری بخش خصوصی در ساخت و ساز فرهنگی و هنری

سالنهای سینما در تهران دو برابر می شود/ لایحه تشویق سرمایه گذاری بخش خصوصی در  ساخت و ساز فرهنگی و هنری

شهردار تهران با بیان اینکه شهرداری در ایجاد مراکز فرهنگی ، هدف اقتصادی دنبال نمی کند از واگذاری این مراکز به بخش خصوصی خبر داد و گفت : علت عدم استقبال بخش خصوصی از ایجاد مراکز فرهنگی ، مشکلات اقتصادی است و در این راستا با تصویب لایحه ای در شورای اسلامی شهر ، بخش خصوصی در صورت احداث مراکز فرهنگی ، امتیازاتی تجاری در حاشیه دریافت خواهد کرد تا این بخش با ایجاد مراکز فرهنگی ، پوشش اقتصادی لازم را نیز داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر دکتر محمد باقر قالیباف ، شهردار تهران  ضمن بیان این مطلب ، گفت : یکی از دغدغه های مردم توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی است و در این بخش شهرداری دو هدف را دنبال می کند .

وی افزود : توسعه کالبدی مسائل فرهنگی مانند فرهنگسراها ، مراکز فرهنگی ، سینماها ، کتابخانه ها و همه مراکزی که در حوزه مسائل فرهنگی و هنری و دینی بتوانند فعالیت کنند و همچنین بخش محتوایی و ماهیتی کارهای فرهنگی از اهداف مورد توجه شهرداری در این بخش است .

قالیباف با بیان اینکه شهرداری در آینده هرگز قصد اداره سینما ، تئاتر و... را ندارد و همه این مراکز در اختیار بخش خصوصی قرار خواهند گرفت ، گفت : در بخش محتوایی نیز شهرداری به عنوان حامی گروه ها و سازمان های متعدد بخش خصوصی فعالیت می کند و معتقد است فقط این بخش می تواند کارهای بزرگ فرهنگی را انجام دهد .

به گفته قالیباف با توجه به عزم شهرداری برای توسعه زیرساخت های سینمای ایران ، در این بخش به هیچ وجه اهداف اقتصادی مد نظر نیست.

شهردار تهران در ادامه از تصویب لایحه ای در شورای شهر در راستای تشویق بخش خصوصی به ایجاد مراکز فرهنگی خبر داد وافزود : با لایحه تصویب شده بخش های خصوصی که مراکز فرهنگی احداث می کنند امتیازاتی تجاری را در حاشیه آن دریافت می کنند تا این بخش پوشش اقتصادی لازم نیز برای آنان داشته باشد .

وی با تاکید بر اینکه شهرداری در حوزه مسائل فرهنگی و تربیتی هرگز قصد مدیریت بر اماکن را ندارد اظهار کرد : بسیاری از سالن های سینمای تهران قدیمی هستند و کیفیت صدا ، نور ، استحکام و پرده های آن غیر استاندارد است .

قالیباف با اشاره به اقدامات شهرداری در دو سال گذشته افزود : شهرداری در سالی که گذشت 13 سالن سینما را افتتاح کرده است و با توجه به روندی که طی دو سال گذشته در این زمینه دنبال شده به تعداد سالن های سینمای تهران دوباره سالن سینما در تهران ساخته می شود که به طور حتم این جریان به توسعه صنعت سینمای ایران هم در سطح ملی و هم در سطح جهانی کمک خواهد کرد .

کد خبر 541034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha