پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹

امام جمعه زنجان:

راهکار مقابله با جنگ‌نرم بهره‌گیری از جهاد تبیین است

راهکار مقابله با جنگ‌نرم بهره‌گیری از جهاد تبیین است

زنجان-امام جمعه زنجان تاکید کرد: راهکار مقابله با جنگ‌نرم بهره‌گیری از جهاد تبیین است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه زنجان با اشاره به اینکه ایران اسلامی در طول چهار دهه گذشته به دستاوردهای ارزمندی دست یافته است، گفت: امروز وظیفه ما است که این دستاوردها را به درستی به نسل جوان تبیین کنیم.

وی با یادآوری فرا رسیدن ایام‌الله دهه مبارک فجر، این ایام را فرصت مغتنمی برای ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی به نسل سوم و چهارم انقلاب دانست و اظهار کرد: دشمن همواره به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی بوده و علی‌رغم اینکه تا به امروز در رسیدن به این امر ناکام مانده است، اما هرگز دست از تلاش برنخواهد داشت، به همین خاطر تبیین صحیح این دستاوردها امری ضروری است.

امام جمعه زنجان با تاکید بر اینکه طبق فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب نباید اجازه دهیم آنچه را که در خصوص انقلاب اسلامی حقیقیت دارد را وارونه جلوه دهد، ادامه داد: برای اینکه در این زمینه نیز بتوانیم دشمن را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذاریم، باید در بازشناساندن انقلاب اسلامی به نسل امروز تلاش مضاعف داشته باشیم.

خاتمی با یادآوری اینکه دشمن در اتاق فکر خود لحظه‌ای دست از تلاش برای دسیسه‌چینی علیه ایران اسلامی برنمی‌دارد، خاطرنشان کرد: خروجی اتاق فکر دشمن، ضایع کردن و بی‌ارزش جلوه دادن دستاوردهای انقلاب اسلامی است و بدون شک با توجه به دستاوردهایی که تا به امروز به دست آورده‌ایم، تضعیف این دستاوردها، خیانتی آشکار و نابخشودنی است.

وی با اشاره به اینکه امروز مردم‌سالاری دینی را به معنای واقعی کلمه در ایران اسلامی مشاهده می‌کنیم، گفت: نباید چنین اتفاق ارزشمندی را نادیده بگیریم؛ چرا که پیش از انقلاب اسلامی، این کشور پایگاه کشورهایی چون آمریکا، اسرائیل و سایرین بود اما امروز قدرت ایران اسلامی متعلق به آحاد مردم که صاحبان اصلی این انقلاب هستند، قرار دارد.

امام جمعه زنجان ضمن محکوم کردن اقدامات وحشیانه ائتلاف ضد مردم یمن در روزهای اخیر، اظهار کرد: وظیفه امروز ما است که این جنایات را محکوم کرده و از مردم مظلوم یمن دفاع کنیم.

نمازگزاران زنجانی امروز در محکومیت جنایات آل سعود در کشتار مردم بی گناه یمن دست به راهپیمایی زدند. نظیر این راهپیمایی در سایر نقاط استان زنجان برگزار شد.

کد خبر 5410930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha