پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ شهریور ۱۳۸۶، ۲۱:۵۰

زندان های مازندران تا آبان ماه ظرفیت نگهداری زندانیان را دارند

زندان های مازندران تا آبان ماه ظرفیت نگهداری زندانیان را دارند

ساری - خبرگزاری مهر : مدیر کل زندان های مازندران گفت: زندان های استان به علت ورودی تعداد زندانیان و عدم افزایش اعتبارهای لازم، از آبان ماه به بعد قادر به پذیرش و نگهداری زندانیان نخواهد بود.

علی اکبر غفاریان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تعداد زندانیان زندان های مازندران در سال گذشته چهار هزار و 100 نفر بوده که این تعداد با افزایش یک هزار و 200 نفر هم اکنون به پنج هزار و 200 نفر رسید.

وی تاکید کرد: در صورت تامین نشده اعتبارهای افزایشی به زندان های مازندران، زندان های این استان با توجه به افزایش تورم، بهای جیره و دارو و درمان زندانیان فقط تا آبانماه توان نگهداری از زندانیان را خواهد داشت.

مدیر کل زندان های مازندران با بیان اینکه 35 درصد زندانیان مازندرانی به جرم مواد مخدر و 21 درصد به جرم سرقت در زندان های این استان هستند، تصریح کرد: متاسفانه هم اکنون 80 درصد زندانیان این استان را افراد بین سنین 19 تا 40 سال که از قشر جوان جامعه هستند تشکیل می دهد.

غفاریان سرانه مسقف زندان های این استان را 5/1 متر اعلام کرد و گفت: این سرانه از استاندارد جهانی که 17 متر است بسیار پایین است.

وی یادآور شد: پارسال با اختصاص یک میلیارد و 600 میلیون ریال 350 نفر از محکومان غیر عمد زندان های این استان آزاد شدند.

کد خبر 541237

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha