پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ شهریور ۱۳۸۶، ۹:۵۳

نخستین صفحه نمایشگر دو طرفه جهان ساخته شد

نخستین صفحه نمایشگر دو طرفه جهان ساخته شد

صفحه نمایشگر جدید لمسی دو طرفه این امکان را به کاربران می دهد تا اطلاعات مورد نظر را از دو طرف وارد سیستم دیجیتالی یا رایانه ای کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان شرکت بزرگ مایکروسافت و میتسوبیشی بر روی این سیستم جدید لمسی کار می کنند و در آینده نزدیک به کاربران این امکان را می دهند تا از هر دو طرف صفحه نمایشگر به حروف چینی، مرتبط کردن آدرس ها و ردیابی نقشه ها بپردازند.

تصویر نیمه شفافی از انگشتانی که پشت صفحه نمایشگر را لمس می کنند در کنار امکان استفاده از روی دیگر آن تسهیلات کاربری جدیدی برای کاربر ایجاد کرده است. این سیستم طوری طراحی شده است که به واسطه آن کاربر به راحتی می تواند آنچه را که در حال بررسی یا درج کردن در صفحه نمایشگر است مشاهده کند.

بر اساس گزارش تکنولوژی ریویو، همزمان با پیشرفت فناوری های مربوط به طراحی و ساخت صفحات نمایشگر از یک سو و افزایش نسبت ابعاد انگشتان کاربر به صفحات نمایشگر در حال کوچکتر شدن، استفاده از این فناوری جدید کار را برای کاربران راحت تر کرده است.

کد خبر 541284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha