پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۴ شهریور ۱۳۸۶، ۱۰:۵۴

/ فوتبال زیر17 سال جهان /

صعود سوریه و 24 ساعت انتظار برای ژاپن

صعود سوریه و 24 ساعت انتظار برای ژاپن

تیم فوتبال نوجوانان سوریه با پیروزی مقابل هندوراس به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی نوجوانان 2007 راه پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روز گذشته در گروه C مسابقات فوتبال جام جهانی نوجوانان که در کره جنوبی دنبال می شود دو بازی برگزار شد که طی آنها اسپانیا با نتیجه تساوی یک بریک مقابل آرژانتین متوقف شد و سوریه نیز با 2 گل هندوراس را از پیش رو برداشت.

ازاین گروه اسپانیا و آرژانتین به عنوان تیم های برتر راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند. سوریه نیز درحالی به مرحله یک هشتم رسید که یکی از بهترین تیم های سوم گروه های شش گانه بود. درمجموع از این شش گروه چهار تیم سوم به مرحله بعد راه پیدا می کنند که سوریه یکی از آنها بود.

محمدالجمعا مربی نوجوانان سوریه بعد از بازی گفت: " بعد از باخت لحظه آخر مقابل اسپانیا منتظر یک واکنش از تیمم بودم که امروز آن را دیدم. می دانستم که هندوراس کار ما را سخت می کند اما در نهایت موفق شدیم و حالا همه ما خوشحالیم".

این مسابقات روز گذشته همچنین در گروه D با برگزاری دو دیدار پیگیری شد که به برتری 2 بر یک فرانسه مقابل ژاپن و پیروزی 4 بریک نیجریه بر هایتی انجامید. با شکست ژاپن مقابل فرانسه شانس صعود این تیم به مرحله بعد در هاله ای از ابهام قرار گرفت. حالا ژاپنی ها باید منتظر نتیجه بازیهای امروز باشند تا تکلیف شان برای صعود احتمالی به عنوان تیم سوم روشن شود.

کد خبر 541354

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha