به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، پیش بینی می شود بیش از 2 میلیون زائر از شهرهای مختلف عراق به ویژه شهرهای جنوبی آن به منظور احیای نیمه شعبان و زیارت مرقد مطهر امام حسین و برادرش حضرت عباس وارد این شهر شوند.
زائران از گروههای مختلف زنان و کودکان هستند که به کربلا می آیند، آنها پرچمها و پارچه نوشته های اسلامی و عکسهای مراجع دینی شیعه را حمل می کنند.
این شهر با در نظر گرفتن تدابیر شدید امنیتی آماده پذیرایی از زائران است. به طوری که از امروز طی تدابیر امنیتی ورود اتومبیل به منطقه ممنوع شده است.
زائران از سه ورودی اصلی از شهر حله در غرب، نجف در جنوب و بغداد در شمال وارد می شوند.
بیش از 300 گروه و هیئتهای حسینیه کربلا به خدمت رسانی و غذا و آب به زائران اقدام کرده اند.
مقامات امنیتی عراق هدف از اجرای این تدابیر را حفظ امنیت زائرانی اعلام کردند که در سالروز ولادت امام مهدی (عج) به کربلا می آیند.
این در حالی است که تدابیر امنیتی شامل تقسیم کربلا به 16 منطقه و بازرسی در اطراف این مناطق طی 4 برنامه حفاظتی است که با هدف حمایت از جان زئران کربلا به اجرا در می آید. نیروهای امنیتی در مناطق حساس و مناطقی که احتمال اجرای عملیات تروریستی بیشتر است، مستقر شده اند.
نظر شما