۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

روی ۵ شهر گیلان قرمز شد/ هشدار به شهروندان

روی ۵ شهر گیلان قرمز شد/ هشدار به شهروندان

رشت- سخنگوی علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه پنج شهرستان استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند، گفت: شهروندان هشدارها را جدی بگیرند.

فردین مهرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در اخرین اعلام وزارت بهداشت از رنگ بندی‌های کرونایی پنج شهرستان استان گیلان قرمز شدند، اظهار کرد: شهرهای لاهیجان، لنگرود، آستانه اشرفیه، رودبار و ماسال در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان استان گیلان نیز در وضعیت نارنجی قرار دارند، گفت: املش، رشت، خمام، تالش، آستارا، سیاهکل، بندر انزلی نیز از وضعیت زرد خارج شده و نارنجی شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: پیش از این شهرها رضوانشهر، فومن، رودسر، صومعه سرا و شفت نیز در وضعیت نارنجی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه قدرت و سرعت بالای انتشار ویروس امیکرون دلیل اصلی تغییر رنگ‌های کرونایی است، گفت: شهروندان هشدارها را جدی بگیرند.

مهرابیان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۹۲ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان گیلان بستری هستند، اضافه کرد: بستری‌های روزانه و سرپایی نیز طی روزهای گذشته در استان گیلان چندین برابر شده است.

کد مطلب 5415636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha