به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین نصیری ظهر یکشنبه در دیدار با استاندار مازندران در محل استانداری افزود: این طرح به صورت پایلوت در مازندران و معادن البرز مرکزی، نور و کیاسر اجراء خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در کشور به رغم فراوانی معادن طلا متاسفانه به دلایل زیست محیطی اجازه فعالیت به این معادن داده نمی شود .
معاون معدنی وزیر صنایع و معادن با اشاره به اینکه معادن فلورین دارای ارزشی به اندازه سنگ های قیمتی هستند، تصریح کرد: به منظور توسعه گردشگری و جذب توریست معادن نقش اساسی را در افزایش این گروه ها در کشور ایفاء می کنند.
نصیری با بیان اینکه ایران از نظر ذخایر معدنی و معادن غنی است یادآور شد: محیط زیست باید مشوق های معدنی برای فعالیت معادن در کشور صورت دهد تا اشتغال و توسعه در استان ها صورت گیرد.
وی اعلام کرد: میزان فعلی تثبیت شده ذخایر معدنی کشور حدود 55 میلیارد تن و میزان واقعی آن 37 میلیارد تن است.
معاون معدنی وزیر صنایع و معادن کشور با بیان این مهم که معدنکاران در اعطای تسهیلات از سوی بانک ها با مشکلاتی مواجه هستند گفت: با تاسیس صندوق های بیمه در کشور نیاز این قشر از جامعه مرتفع خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه احیاء معادن با مدیریت واحد و اساسی شکل خواهد گرفت عنوان کرد: محیط زیست باید همکاری خود را با معادن بیشتر کند.
نصیری رتبه ایران را در دنیا به لحاظ برخورداری از ماده معدنی در رده 15 عنوان کرد و گفت: با ابلاغیه مقام معظم رهبری در راستای سیاست های اصل 44 قانون اساسی معادن زغال سنگ البرز مرکزی به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی یادآور شد: این معدن با تولید سالانه 160 هزار تن معدن قادر است به صورت مستقیم برای 300 و غیر مستقیم برای هزار و 600 نفر شغل ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه شورای معادن کشور به منظور حل مشکلات معادن گلندرود در استان حضور یافته تا نسبت به رفع مشکلات کارگران و معادن این منطقه نتایجی کسب نماید که متعاقبا اعلام می شود.
معاون معدنی وزیرصنایع و معادن اذعان داشت: در هیچ کجای دنیا مرسوم نبوده که به خاطر جنگل ، منابع طبیعی و محیط زیست معادن آن کشور تعطیل شود که در ایران این موارد به وفور است.
نظر شما