۴ شهریور ۱۳۸۶، ۱۹:۰۴

مشاور حقوقی باشگاه پرسپولیس:

اقدام شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کارشناسانه و منطقی نیست

اقدام شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کارشناسانه و منطقی نیست

مصطفی شکری گفت: قراردادن مسئولیت جبران تمامی خسارات احتمالی به ورزشگاه آزادی از سوی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به تیم های میزبان اقدامی کارشناسانه و منطقی نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی شکری درگفتگو با سایت خبری باشگاه پرسپولیس درمورد دلایل رویکرد اخیر این باشگاه درخصوص قرارداد نبستن با مجموعه ورزشی آزادی، ضمن بیان مطلب فوق افزود: این مجموعه که تحت مدیریت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی است، قراردادش را برای امکان برگزاری مسابقات لیگ که درتهران و به میزبانی تیم های تهرانی انجام می شود به باشگاه ارائه داده است.

وی ادامه داد: دراین قرارداد نکاتی حقوقی وجود دارد که درصورت توجه نداشتن به آن دربلند مدت باشگاه های بزرگ تهرانی با مشکلاتی مواجه خواهند شد.

مشاورحقوقی باشگاه پرسپولیس همچنین تاکید کرد: شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و مدیریت مجموعه ورزشی آزادی، مسئولیت جبران تمامی خسارات احتمالی که ممکن است ازسوی تماشاچیان به وسایل، تجهیزات و تأسیسات ورزشگاه وارد شود را برعهده تیم های میزبان قرارداده است که این اقدام ازدیدگاه ما بسیارغیرکارشناسانه وغیرمنطقی است.

وی اضافه کرد: نخست اینکه که مجموعه ورزشی آزادی برای انجام هربازی خانگی یکصد میلیون ریال ازتیم های تهرانی دریافت می کند و با توجه به انجام حدود 40 بازی خانگی و مسابقات جام حذفی دریک فصل مجموع این درآمد قریب به 4 میلیارد ریال می رسد.

شکری افزود: این درآمد صرفنظر از درآمد مجموعه آزادی ازتبلیغات اطراف زمین و سایرموارد است، بر این اساس انتظار می رود بخشی از آن در زمینه های بیمه کردن وسایل، تجهیزات، تأسیسات و اموالی که درمعرض تخریب احتمالی هستند، مصرف شود که به طورقطع باشگاه پرسپولیس هرگونه افزایش منطقی هزینه احتمالی بابت این پوشش بیمه ای را پرداخت خواهد کرد.

وی در ادامه با غیرمنطقی و نادرست توصیف کردن تسری مسئولیت اقدام شخص ثالث(تماشاگران) به باشگاه تاکید کرد: تسری مسئولیت اقدام اشخاص ثالث به باشگاه، این نتیجه را به دنبال خواهد داشت که باشگاه متحمل جبران خسارات سنگینی خواهد شد که توسط برخی افراد که اکثر آنها طرفداران باشگاه هم نیستند، چه درحوزه فضای ورزشگاه و چه درفضای خارج از ورزشگاه به اموال عمومی ازجمله اتوبوس های ناوگان حمل و نقل عمومی و یا حتی خودروهای شخصی و ... ایجاد می شود.

شکری اظهار داشت : چنین موضوعی نه تنها فاقد هرگونه توجیه عقلی و حقوقی است بلکه درعمل باعث فلج شدن تیم خواهد شد .

وی با استناد به قاعده ای عقلی وفقهی که می گوید کسی که غنیمت موضوعی را می برد، غرامت آن را نیزباید پرداخت کند، خاطرنشان کرد: حالا سؤال اینجاست که چه کسی از بازی های پرتماشاچی تیم های تهرانی بیشترین غنیمت را می برد؟

وی همچنین با استناد به بند 2-4-2 ازماده 2 آیین نامه سازمان لیگ حرفه ای فوتبال خاطرنشان کرد: براساس این بند، تمامی هزینه های ورزشگاه محل برگزاری مسابقه باید ازمحل درآمد بلیت فروشی تأمین شود.

این مقام مسئول افزود: بدیهی است جبران خسارات وارده به ورزشگاه از بدیهی ترین هزینه های ورزشگاه تلقی شده و جبران آن خسارات از محل درآمد حاصل از فروش بلیت و توزیع الباقی آن، مطابق نسبت تعیین شده درهمین بند کاملاً منطقی وقابل دفاع است.

شکری درپایان گفت: از این لحاظ معتقدم با اعمال هر یک از مکانیزیم های فوق دیگر دلیلی برتحمیل این امر به باشگاه ها وجود ندارد و نیل به یک توافق منطقی در سایه مذاکره تنها راه حل این موضوع است .

کد خبر 541770

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha