
بازیگر آمریکایی در بازسازی "روزی که زمین از حرکت ایستاد"، از مطرحترین فیلمهای افسانه علمی دهه 1950، نقش اصلی را بازی میکند.
"روزی که زمین از حرکت ایستاد" را اسکات دریکسن ("جن گیری امیلی رز") بر مبنای فیلمنامه ای از دیوید اسکارپا کارگردانی می کند. انتظار می رود تولید فیلم اواخر سال جاری میلادی یا ابتدای سال 2008 آغاز شود.
در فیلم اصلی که در سال 1951 به کارگردانی رابرت وایز بر پرده رفت، نقش کلاتو را مایکل رنی بازی کرد. آن فیلم بر مبنای داستانی نوشته هری بیتس ساخته شد. سازندگان پروژه جدید اعلام کرده اند فرض اولیه فیلم اصلی که واکنشی به آغاز جنگ سرد پس از پایان جنگ جهانی دوم بود در فیلم جدید روزآمد می شود، ضمن اینکه فیلم جدید تا حد زیادی متکی به جلوه های ویژه است.
ستاره مجموعه فیلم های "ماتریکس" که با "روزی که زمین از حرکت ایستاد" بار دیگر به حوزه فیلم های افسانه علمی بازمی گردد، اخیرا بازی در فیلم "نگهبان شب" به کارگردانی دیوید آیر را به پایان رسانده است. فیلم جدید بازیگر 43 ساله که بر مبنای داستانی نوشته جیمز الروی ساخته شده، درباره فساد در تشکیلات پلیس است. ریوز در "نگهبان شب" با فورست ویتکر، کریس ایوانز و هیو لوری همبازی است. او سال گذشته دو فیلم "خانه کنار دریاچه" و "یک اسکنر در تاریکی" را روی پرده داشت.
نظر شما