پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ شهریور ۱۳۸۶، ۱۳:۰۰

تحولات امنیتی عراق:

ادامه حملات تروریست های تکفیری به زائران امام حسین(ع) / کشته شدن دو نظامی آمریکایی در بغداد

ادامه حملات تروریست های تکفیری به زائران امام حسین(ع) / کشته شدن دو نظامی آمریکایی در بغداد

حمله تروریست های تکفیری به کاروان زیارتی شیعیان عراق که با پای پیاده به سوی کربلا در حرکت هستند و همچنین کشته شدن دو نظامی آمریکایی درعراق مهمترین تحولات امنیتی امروز این کشور را تا این ساعت تشکیل می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پلیس عراق امروز دوشنبه اعلام کرد : در حمله مسلحانه به کاروان زائران شیعه درجنوب عراق، دست کم 4 تن از جمله دو زن زخمی شدند. این زائران برای شرکت درمراسم ولادت امام زمان امام دوازدهم(عج) با پای پیاده به سوی کربلا درحرکت هستند.

یک منبع درپلیس عراق که خواست نامش فاش نشود، گفت: افراد مسلح با سلاح های سبک کاروان زیارتی شیعیان را که پیاده به سوی کربلا درحرکت بودند، در نزدیکی شهراسکندریه در 40 کیلومتری جنوب بغداد هدف حمله قراردادند.

به گفته این منبع، این دومین حمله به کاروان زیارتی شیعیان است که از سوی تروریست های تکفیری انجام می شود؛ حمله دیگر، روز گذشته با تیراندازی به سوی کاروان زائران درمنطقه السیدیه در جنوب بغداد به وقوع پیوست که بر اثر آن یک زائر شهید و شش تن دیگر زخمی شدند.

صدها هزار تن از شیعیان ومحبین امام زمان علیه السلام از شهرهای جنوبی عراق به سوی کربلا برای شرکت درمراسم ولادت آن امام همام درحرکت هستند.

این درحالی است که نیروهای امنیتی عراق از روز شنبه برای تامین امنیت جانی زائران درراه های منتهی به کربلا تدابیر شدید امنیتی اتخاذ کرده اند.

ازسوی دیگر ارتش آمریکا امروزاعلام کرد: در حمله روزگذشته افراد مسلح ناشناس به استان صلاح الدین درشمال بغداد دست کم دو نظامی آمریکایی کشته شدند.

به این ترتیب با کشته شدن این دو نظامی آمریکایی شمار نظامیان کشته شده آمریکایی درعراق از آغاز جنگ دراین کشور یعنی در مارس 2003 تاکنون به 3 هزار و 727 رسید.

کد خبر 542183

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha