به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر کلهری ، مدیر امور کتاب و کتابخانه های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، با بیان اینکه از ابتدای مهرماه ، طرح کتاب اتوبوس شهری با فرم و محتوای جدید، در اتوبوس های تحت پوشش این طرح قرار می گیرند ، گفت : در رویکرد جدید این طرح ، کتاب های مورد نیاز این اتوبوس ها ، که در نیمه اول سال خریداری می شدند ، از این پس بر اساس نیاز مخاطبان و با رویکر شهری و شهروندی تولید خواهد شد.
وی با اشاره به اهداف اجرای این طرح افزود : از بین بردن هیجان کاذب ناشی از کتاب های مختلف در روحیه مسافران این اتوبوس ها و ایجاد تعادل در تولید و توزیع کتاب ، از جمله اهدافی است که برای تحقق آن برنامه ریزی جدی و اصولی انجام شده است.
کلهری با بیان اینکه ، هر هفته یک عنوان کتاب به طور ویژه برای اتوبوس های تحت پوشش این طرح منتشر خواهد شد ، گفت : تولید کتاب ها بر اساس نیاز سنجی های صورت گرفته خواهد بود که در این راستا هر کتاب در تیراژ 25 هزار نسخه چاپ و در اختیار اتوبوس های مورد نظر قرار می گیرند.
وی با اشاره به موضوعات درنظر گرفته در اجرای این طرح اظهار کرد : اخلاق شهروندی ، سخنان بزرگان ، حقوق شهروندی ، دانستنی هایی در مورد سلامت و پزشکی و غیره ، از جمله موضوعاتی هستند که برای این کتاب ها در نظر گرفته شده اند.
نظر شما