پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ شهریور ۱۳۸۶، ۱۶:۰۴

70 پروژه مخابراتی خراسان شمالی در هفته دولت به بهره برداری می رسد

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان شمالی از بهره برداری 70 پروژه مخابراتی در خراسان شمالی به مناسبت هفته دولت خبر داد.

حسن اکبری سندکانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این پروژه ها در راستای توسعه خدمات ارتباط مخابراتی در استان و ارتباط رسانی به مناطق محروم و دور افتاده روستایی در شهرستان بجنورد، فاروج، مانه و سملقان، اسفراین و شیروان به بهره برداری می رسد.

 

وی اظهارداشت: برای اجرای این پروژه ها اعتباری بالغ بر 38 میلیارد و 968 میلیون ریال از محل اعتبارات این سازمان هزینه شده است.

 

اکبر سندکانی خاطرنشان کرد: از این تعداد، 20 پروژه در شهرستان بجنورد با اعتباری بالغ بر 22 میلیارد و 107 میلیون ریال افتتاح خواهد شد.

 

وی بیان داشت: این 20 پروژه شامل تلفن همراه شهر راز، باند 1800 دانشگاه، بلوار معلم، قیام، لاین ماکس مایکروویو بجنورد - اسفراین، توسعه مرکز پر ظرفیت روستای ینگه قلعه به پنج هزار شماره، مرکز DLC 240 شماره ای روستاهای قره قانلو، پاقلعه، رشوانلو، بازخانه، قره باشلو و شیخ افتتاح می شود.

 

این مسئول با اشاره به 11 پروژه شهرستان شیروان خاطرنشان کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد و 124 میلیون ریال افتتاح خواهد شد که شامل مرکز DLC 240 شماره ای علی محمد بالا و مرکزDLC 120 شماره ای روستاهای حلوا چشمه، پیره، شناقی سفلی، فیروزه و قلجق و روستاهای امان آباد و محمد علی خان 50 شماره ای است.

 

وی عنوان کرد: 23 پروژه در شهرستان مانه و سملفان با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد و 632 میلیون ریال افتتاح خواهد شد.

 

اکبری ادامه داد: در اسفراین هفت پروژه با اعتبار سه میلیارد و 600 میلیون ریال،  فاروج 9 پروژه به مبلغ دو میلیارد و 505 میلیون ریال، افتتاح می شود که این پروژه ها در شهرستان های استان به صورت مجزا افتتاح خواهد شد.

کد خبر 542343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha