به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی ایمانیه صبح در دیدار با معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی و رئیس کل گمرک ایران بر لزوم تخلیه و مدیریت انبارهای گمرک و انبارهای تملیکی تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه یک سوم انبارهای تملیکی استان فارس تخلیه شده است، گفت: متاسفانه برخی اجناس موجود در انبارهای گمرک ما مربوط به ۱۲ سال پیش و در حال از بین رفتن است؛ لذا ضروری است که این انبارها سریعتر تعیین تکلیف شوند و سروسامان پیدا کنند.
نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به اینکه برخی اجناس موجود در این انبارها دو تا سه میلیارد تومان ارزش دارد و زیر آفتاب در حال نابودی است، افزود: نیازمند تدبیر سریع برای مدیریت اقلام موجود در انبارهای اموال تملیکی هستیم که پیگیری مدیریت گمرک را میطلبد.
ایمانیه در ادامه با تاکید بر اینکه فارس در امور خیر پیشتاز است، اظهار داشت: میزان و حجم کمکهای مردم ما در بحث سلامت با مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان در راس استانهای کشور است.
وی افزود: زمانی ما وابسته به اعتبارات عمرانی دولت بودیم که به طور مثال برای یک سال ۱۰۰ میلیارد اعتبار میگذاشتند که به طور کامل هم تخصیص پیدا نمیکرد.
استاندار فارس گفت: تعدد مجمعهای خیریه فارس همچون مجمع خیرین سلامت، مجمع خیرین کارآفرین، مجمع خیرین نخبه پرور، مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و … سبب شد اخیراً شبکه مجامع خیرین استان فارس راه اندازی شود.
او در ادامه با اشاره به اینکه شیراز به عنوان مرکز پیوند کبد ایران مطرح است، گفت: در پنج سال گذشته تعداد پیوند کبدی که در شیراز انجام شده ۶۰۰ پیوند بوده که از انجام این عمل در تک تک بیمارستانهای دنیا بیشتر بوده است؛ همچنین به لحاظ هزینه انجام یک عمل پیوند، امروز در انگلستان ۲۵۰ هزار پوند هزینه دارد در حالی که این عمل هزینهبر در شیراز به صورت کاملاً رایگان انجام میشود و ارزش ریالی این ۶۰۰ پیوند سالانه، چهار هزار میلیارد تومان است.
وی در ادامه با اشاره به راهاندازی شهر سلامت برای نخستین بار در شیراز، عنوان کرد: پیگیر تکمیل شهر سلامت در استان فارس (واقع در جاده سپیدان) برای اولین بار در کشور هستیم که گمرک نیز شعبه منطقه ویژه اقتصادی هم در آنجا مستقر شده است؛ اما مصوبه دولت را گرفتهایم که این گمرک منفک از منطقه ویژه اقتصادی باشد.
وی افزود: به زودی ورود تجهیزات پزشکی شهر سلامت، همزمان با ساخت و سازها را خواهیم داشت که نیاز است تمهیدات لازم برای ورود این تجهیرات صورت گیرد.
ایمانیه در ادامه با اشاره به لزوم صادرات محصولات باغی و کشاورزی استان به ویژه به کشورهای حاشیه خلیج فارس، گفت: بنا داریم با توجه به اینکه بسیاری از ساکنین کشورهای جنوبی از اهالی استان فارس بوده و علاقهمند به مصرف محصولات ایرانی هستند بحث صنایع تبدیلی را با جدیت دنبال کنیم؛ چرا که فارس رتبه اول محصولات باغی و رتبه دوم محصولات کشاورزی را در کشور دارد و در این راه میتواند بسیار موثر عمل کند؛ لذا نیاز است در بحث پایانههای صادرات نیز به این استان کمک شود.
نظر شما