پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹

مدیرکل بهزیستی استان زنجان:

شیوع اُمیکرون پذیرش در مراکز بهزیستی زنجان را محدود کرد

شیوع اُمیکرون پذیرش در مراکز بهزیستی زنجان را محدود کرد

زنجان-مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: شیوع اُمیکرون پذیرش در مراکز شبانه روزی بهزیستی زنجان را محدود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی قیداری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه بهداشت فردی و اجتماعی در مراکز بهزیستی استان با جدیت دنبال می‌شود، گفت: همه بازدیدهای غیرنظارتی از مراکز تا برقراری شرایط عادی لغو شده است.

وی اظهار کرد: بازدیدهای نظارتی کارشناسان و مسئولان بهزیستی با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی انجام می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: خدمت‌گیرندگان جدید با تشخیص پزشک به مدت دو هفته قرنطینه می‌شوند و در صورت قرمز بودن شهرستان مرخصی همه مقیمان مراکز نیز لغو شده و ملاقات حضوری خانواده‌ها بسیار محدود است.

محمدی قیداری تاکید کرد: بازدیدهای غیرضروری از منزل مددجویان بهزیستی لغو شده و بازدید از منزل برای ارائه خدمات از جمله مناسب‌سازی برای افراد دارای معلولیت نیز به صورت برخط است.

وی با بیان اینکه سفر و اردوهای تفریحی تا زمان رفع بحران لغو شده است، ابراز داشت: همه مددجویان واجد شرایط در مراکز توانبخشی سالمندان، بیماران روانی مزمن، مددجویان مقیم مراکز شبانه‌روزی معلولان و دیگر مراکز واکسن دوز تقویتی را دریافت کرده‌اند.

کد خبر 5424852

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha