پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۰۵

جاعل عناوین بازرس حقوقی و قضائی در خوزستان دستگیر شد

جاعل عناوین بازرس حقوقی و قضائی در خوزستان دستگیر شد

اهواز- سربازان گمنام امام زمان (عج) جاعل عناوین بازرس حقوقی و قضائی را در خوزستان شناسایی و دستگیر کردند.

‌به گزارش خبرگزاری مهر، سربازان گمنام امام زمان (عج) فردی را که با جعل عناوین مختلف از جمله بازرس حقوقی-قضایی، کارشناس ورزشی، بازرس صدا و سیما و مسئول عملیات نهادهای نظامی تلاش
می‌کرد در برخی ادارات، نهادها، و پایگاه‌های خبری و رسانه‌های استان خوزستان و تهران نفوذ کند، دستگیر کردند.

این فرد که سابقه محکومیت قضائی نیز داشته در ماه‌های اخیر تلاش می‌کرد با سوءاستفاده از نام و سمت مسئولان فوق و خارج از ضوابط اداری با پرسنل و مدیران بخش‌های مربوطه ارتباط برقرار کند که با هوشیاری، رصد و کنترل نیروهای امنیتی زیر ضربه قرار گرفت.

در صورت مراجعه این فرد به ادارات و ارگان‌های مختلف، نماینده‌های آنها می‌توانند برای همکاری با سامانه ۱۱۴ تماس حاصل کنند.

کد خبر 5426633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
      0 0
      درود