به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده ظهر شنبه در جلسه کمیسیون اجرایی ایمنی حمل و نقل استان اظهار کرد: با توجه به این که ۵۷ نقطه حادثه خیز در نقاط مختلف استان وجود دارد و از اعتبار ملی برای رفع آنها باید استفاده شود دستگاههای مربوط پیگیریهای لازم را در تهران برای تأمین اعتبار انجام دهند.
به گفته وی اگر به موقع اقدامات لازم در این خصوص انجام نشود در سالهای آینده با افزایش تعداد نقاط حادثه خیز با چالش جدی در این باره مواجه خواهیم شد.
وی بیان کرد: با وجود این که در گذشته اعلام شده بود که ۹۷ درصد جادههای استان از پوشش اینترنت برخوردار میباشند در بعضی از جادههای اصلی و شریانی هنوز این امکان وجود ندارد به طوری که گویا تنها سه درصد از پوشش اینترنت برخوردارند.
وی اضافه کرد: حداقل در ۵۷ نقطه حادثه خیز خراسان جنوبی باید پوشش اینترنتی وجود داشته باشد تا در زمان بروز سوانح و حوادث با بهرهگیری از آن در مدت زمان کمتری دستگاههای امدادی اقدامات خود را انجام دهند.
وی ادامه داد: بنابراین در مرحله اول باید نقاط دارای اولویت بیشتر مشخص شوند تا با تخصیص اعتبار ملی نسبت به رفع آنها اقدام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با یادآوری این نکته که در جادههای اصلی استان ۲۲۸ آبنما وجود دارد، بیان داشت: باید برنامهریزی مناسبی برای تأمین اعتبار برای رفع آنها انجام شود.
عباس زاده با اشاره به در پیش بودن ایام نوروز گفت: در یکی از جلسات آینده این کمیسیون برنامههای دستگاههای اجرایی برای این ایام بررسی خواهد شد و با توجه به این که احداث زیر گذر در دور برگردان طبس از اولویتهای استان نمیباشد از دستور کار این کمیسیون خارج میشود.
وی با توجه به گزارش ارائه شده در خصوص نبود زیر ساختهای لازم آب، برق در چهار نقطه استان که دستگاههای امدادی حضور دارند شامل مسجد شکر، ازمیغان، مزینو و سه راهی جعفرانه در طبس ظهار کرد: باید با اولویت بندی که میشود برای ایجاد زیرساختهای مورد نیاز اقدام شود و اعتبار مورد نیاز برای این منظور در کمیته کارشناسی مشخص شود تا از اعتبارات ستاد بحران و کمیسیون ایمنی حمل و نقل برای ایجاد زیرساختها اقدام شود.
نظر شما