پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۵۷

نماینده ولی فقیه در فارس تاکید کرد؛

استفاده از تمامی ظرفیت ها برای ساخت زائر سرای احمدبن موسی(ع)

استفاده از تمامی ظرفیت ها برای ساخت زائر سرای احمدبن موسی(ع)

شیراز - نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: برای ساخت زائرسرای احمد بن موسی(ع) باید از ظرفیت همه دستگاه‌ها استفاده شود و خیرین نیز وقتی احساس کنند کار جدی است راحت‌تر کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله لطف الله دژکام صبح یکشنبه همزمان با ایام بزرگداشت شهادت حضرت شاهچراغ (ع) جلسه هیئت امنای زائرسرای احمدبن‌موسی(ع) با بیان اینکه تقارن جلسه با شهادت احمدبن‌موسی (ع) این نوید را می‌دهد که کار با جدیت شکل بگیرد، گفت:باید از ظرفیت همه دستگاه‌هااستفاده شود و خیرین نیز وقتی احساس کنند کار جدی است راحت‌تر کمک می‌کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری، تولیت حرم مطهر شاهچراغ(ع) نیز با بیان اینکه مصوبه جلسه قبل این بود که تیمی به کربلا برود و رصد کنند که انجام شده است، بیان کرد: برای تامین سرمایه مورد نیاز برای خرید زمین از ظرفیت‌های استانی استفاده شود علاوه بر آن پویش مردمی شکل بگیرد و صداوسیما و دیگر رسانه‌ها نیز پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه شرایطی فراهم شود تا مردم امکان واریز را در آسانترین شیوه داشته باشند، افزود: اگر گزارش مستمر از روند کار داده شود مردم حتما کمک می‌کنند.

سردار یداله بوعلی، فرمانده سپاه فجر استان فارس نیز در این جلسه تاکید کرد: در ساخت زائرسرا باید تبیین محوریت حرم و احمدبن‌موسی (ع) مورد توجه باشد.

تقی سهرابی، مدیرکل صداوسیمای فارس نیز با تاکید بر جنبه تبلیغاتی و رسانه‌ای این امر گفت: در صداوسیمای مرکز فارس زمینه ساخت تیزر را فراهم می‌کنیم و به صورت پرحجم امکان پخش این تیزر تبلیغاتی را داریم.

سهرابی با بیان اینکه برنامه‌سازی برای حضور خیرین را نیز در صداوسیما دنبال می‌کنیم، افزود: در برنامه‌هایی که با شبکه‌های ملی در ارتباط هستیم نیز شرایطی فراهم شود تا استان فارسی‌های خارج از استان نیز بتوانند کمک کنند.

دکتر وحید حسینی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این جلسه با اشاره به ارتباط با جراحان و پزشکان کربلا گفت: هر جای کار از نظر اداری و مقررات لازم شد می‌توانند کار را تسهیل کنند.

وی با بیان اینکه کار باید مردمی باشد نه دولتی اگر مردمی باشد زودتر پیش می‌رود، افزود: جامعه پزشکی آماده همکاری در ساخت این زائرسرا هستند.

کد خبر 5428788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha