به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، ضمن گرامیداشت ۵ اسفند، «روز مهندس» و یاد و خاطر خواجه نصیرالدین طوسی، اظهار کرد: مهندسان کشور، خدمات بسیاری را در زمان جنگ و پس از آن و همچنین در حوزه هستهای ارائه کردند بنابراین، بخشی از پیشرفتهای امروز در حوزههای مختلف را مدیون تلاش جامعه مهندسان به ویژه شهدایی که در این قشر از جامعه جان خود را در مسیر توسعه و پیشرفت کشور، نثار کردند، هستیم.
نوری تصریح کرد: ضروری است «کار آفرینی» در دوره پیش از دبستان اتفاق بیفتد؛ زیرا اگر امروز کار آفرینی در این دوره نهادینه شود در آینده مشکلات رفع میشود.
وی افزود: جمعیت تحت پوشش آموزش و پرورش، قابل توجه و جامعه تحت تأثیر این نهاد، بیش از ۵۵ میلیون نفر است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت حرکت به سمت آموزشهای مجازی، گفت: در سال ۱۳۹۲ طرح «تبلت»، به صورت پایلوت انجام شد، اما ادامه پیدا نکرد. پس از شیوع کرونا، شبکه شاد، راه اندازی شد و اکنون به حدی از بلوغ رسیده است که توانسته جای خود را تثبیت کند؛ البته هنوز هم نیازمند تجهیزات بیشتر و توسعه و تقویت ظرفیت آن است.
وی ادامه داد: در اسناد فرادستی تکالیفی در حوزه فناوری ارتباطات داریم چنان که در برنامه ششم توسعه آمده و در برنامه هفتم توسعه نیز بر آموزشهای ترکیبی و فناورانه تأکید شده است.
عضو کابینه دولت مردمی، همکاری دو وزارتخانه را منشأ تحول دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم در یک همکاری مجدانه و با توجه به تفاهم نامهها و در راستای دغدغههای رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) که در شورای عالی مجازی، مطرح فرمودند، قدمهای خوبی در قالب جهاد تبیین و با همکاری دو وزارتخانه برداریم.
وزیر آمورش و پرورش از ایجاد قرارگاه فضای مجازی خبر داد و گفت: در راستای توسعه و تقویت حکمرانی آموزش و پرورش در فضای مجازی (تربیت فناورانه)، «قرارگاه حکمرانی آموزش و پرورش در فضای مجازی» را در حوزه ستادی ایجاد کردهایم.
وی افزود: «طراحی الگوی آموزشهای ترکیبی» و «چگونگی استمرار آموزشهای مجازی در دوران پساکرونا» از جمله اهداف قرارگاه فضای مجازی است.
نظر شما