پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ شهریور ۱۳۸۶، ۱۳:۲۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

بیماران TS نیازمند قانون و برنامه جامع هستند

بیماران TS نیازمند قانون و برنامه جامع هستند

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: افراد دارای اختلال هویت جنسی در مواردی مانند معافیت سربازی ، حضور در اجتماع ، مراکز تفریحی، کاری و علمی، تغییر اسم و ... نیاز به برنامه جامع و قانون دارند.

سید مهدی سید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: افرادی که دارای اختلال هویت جنسی هستند مسایل و مشکلات زیادی در زمینه تحصیل، اشتغال و... دارند . آنان برای معافیت از خدمت سربازی از نظر پزشکی شرایط لازم را دارند اما معافیتشان نیاز به قانون دارد . امیدواریم با اقداماتی که انجام می دهیم در آینده مشکلاتشان برطرف شود.

وی ادامه داد : افراد دارای اختلال هویت جنسی در مواردی مانند معافیت سربازی ، حضور در اجتماع ، مراکز تفریحی ، کاری و علمی ، تغییر اسم و ... نیاز به برنامه جامع و قانون دارند.

وی در خصوص تدوین لایحه جامع برای بیماران TS ، گفت: در این زمینه در حال رایزنی با نمایندگان مجلس هستیم که امیدواریم به نتیجه برسد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی از رشد اعتبارات برای درمان افراد دارای اختلال هویت جنسی خبر داد و تاکید کرد : با توجه به تعداد بیماران موجود در هر استان، اعتبارات به آنها تعلق می گیرد و براین اساس بیماران TS دیگر نیازی برای ترددهای بی مورد به تهران ندارند.

سید محمدی از وجود 400 پرونده بیماران TS در سازمان بهزیستی خبر داد و افزود: بودجه ای که برای درمان و عمل جراحی به این افراد پرداخت می شود با توجه به نوع عمل و همچنین استانهای مختلف، متفاوت است و حداکثر تا دو میلیون تومان خواهد بود.

کد خبر 543333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha