یوسف دانشی عضو دانشجویی کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب، زمان جدید برگزاری گردهمایی سراسری مدیران مسئول نشریات دانشجویی را 25 تا 27 مهر سال جاری اعلام کرد و گفت : تلاش شد تا زمان برگزاری این گردهمایی جهت ایجاد زمینه مناسب برای شرکت مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور به تعویق بیافتد.
سابقه تعویق در برگزاری گردهمایی مدیران مسئول نشریات دانشجویی به اردیبهشت ماه 86 برمی گردد که دکتر اسلامی مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر عدم برگزاری همایش مدیران مسئول نشریات دانشجویی در موعد مقرر هر ساله - اردیبهشت ماه - را تایید کرد و در پاسخ به مهر گفت : "گردهمایی سالیانه مدیران مسئول با تاخیر و در خرداد ماه برگزار می شود."
گردهمایی سراسری مدیران نشریات دانشجویی که انتخابات اعضای دانشجویی اصلی و علی البدل کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی در آن برگزار می شود و معمولا فرصتی برای پرسش و پاسخ و آشنایی نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاهها با مدیران وزارت علوم است، در خرداد ماه نیز برگزار نشد.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم در جمع خبرنگاران در نشست خبری جشنواره موضوعی نشریات دانشجویی از برگزاری گردهمایی سالیانه مدیران مسئول نشریات دانشجویی در شهریور ماه خبر داد اما خبرها حاکیست که این گردهمایی سراسری در شهریور ماه نیز برگزار نمی شود و به مهر ماه موکول شده است.
نظر شما