پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۶:۳۱

اشتباهی که ورزشگاه آزادی را متشنج کرد / توپ در زمین کمیته داوران و مسئول اسکوربورد آزادی

پخش صحنه برخورد شوت منیعی به تیر دروازه مس کرمان از اسکوربورد ورزشگاه آزادی را می توان یکی از عوامل متشنج شدن جو ورزشگاه در بازی روز گذشته دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، در دقیقه 61 بازی استقلال - مس کرمان تیم میزبان صاحب یک ضربه آزاد از پشت محوطه جریمه شد. میثم منیعی پشت توپ ایستاد و ضربه ای زد که پس از برخورد به تیر افقی دروازه به زمین برخورد کرد. این ضربه به خودی خود یک شوت عادی بود که ظاهرا به تیر افقی دوازه برخورد کرده و از خط عبور نکرده بود اما زمانی که اسکوربورد ورزشگاه آزادی صحنه آهسته آن را پخش کرد حداقل هواداران استقلال حاضر در این محل و بازیکنان این تیم هم نظر بودند که داور حق شان را تضیع کرده و گل درست آنها را بی جهت مردود دانسته است.

جو ورزشگاه متاثر ازهمین مسئله متشنج شد و بازی تا زمانی که داور در سوت پایان بدمد نا آرام بود. به راستی چه کسی این آرامش را از آزادی گرفت؟

علیرضا کرد ناظر بازی استقلال - مس درگزارش خود اشاره کرده است که اشتباه را نماینده کمیته داوران فدراسیون فوتبال در قسمت اسکوربورد ورزشگاه آزادی مرتکب شده و ظاهرا به این قسمت از بازی که نقطه عطف کار تیم داوری بود بی توجه بوده است. شاید این دلیلی برای متشنج شدن ورزشگاه آزادی در اواسط نیمه دوم باشد که تا قبل از آن جوی آرام داشت.

یدالله سلیمانی یکی از اعضا کمیته داوران فدراسیون فوتبال در این باره به مهر گفت: "همیشه برای بازی های ملی و روزهایی که یکی از دو تیم استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به میدان می روند بر اساس دستور العمل فدراسیون فوتبال فردی از کمیته داوران مامور می شود که در کنار مسئول اسکوربورد ورزشگاه بازی را دنبال کند و با تشخیص خود از پخش صحنه های تنش زا جلوگیری به عمل آورد".

ظاهرا دیروز نیز فردی از کمیته داوران در ورزشگاه حضور داشته که سلیمانی از بیان نام وی خودداری کرد.

اما اینکه چرا فرد مورد نظراز کنار صحنه ای به این حساسی به راحتی گذشته را از سلیمانی جویا شدیم که وی گفت: " ظاهرا مشکل از نماینده ما نبوده است! اختلاف در ساعت برگزاری بازی باعث شده بود که اوپراتور ورزشگاه برای حل مشکلات رایانه مشغول کار شود و صحنه برخورد توپ به تیر دوازه مس کرمان را متوجه نشود".

نماینده کمیته داوران همیشه تصمیم به سانسور فیلم بازی نمی گیرد. گاهی پیش می آید که او تشخیص می دهد داور درست عمل کرده و برای نشان دادن صحت کار وی  صحنه مشکوک را پخش می کند. شاید داور قسمت اسکوربورد ورزشگاه نیز روز گذشته کار کمک داور دوم بازی استقلال - مس را درست ارزیابی کرده است؟

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری فوتبال معتقد است پخش صحنه برخورد شوت منیعی  به تیر دروازه مس کرمان نباید از اسکوربورد ورزشگاه آزادی پخش می شد. او در این باره گفت: به دلیل سرعت زیاد حتی در صحنه آهسته برای بیننده غیر حرفه ای این شائبه به وجود می آمد که توپ از خط عبور کرده است، این در حالی بود که حتی نیمی از توپ هم از خط دروازه نگذشت و تصمیم کمک داور درست بود.

کد خبر 544172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha