به گزارش خبرنگار مهر محمدمهدی اعلایی پیش از ظهر سه شنبه با حضور در بیمارستان شهدای آبیک از فعالیتهای این بیمارستان بازدید کرد.
در این بازدید که با حضور فتوحی سرپرست فرمانداری آبیک و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام شد استاندار قزوین از نزدیک با روند توسعه این بیمارستان آشنا شده و مشکلات بهداشتی و درمانی بیمارستان را بررسی کرد.
اعلایی در این بازدید مطالبات مردم آبیک از بیمارستان شهدای این شهر را به حق دانسته و گفت: این بیمارستان تنها بیمارستان دولتی این شهرستان است و باید خدمات مناسبی به مردم ارائه کند.
وی با بیان اینکه دولت خود را موظف به ارائه خدمات مناسب در حوزه درمان میداند، تصریح کرد: ارائه خدمات پزشکی به مردم وظیفه دولت است.
استاندار قزوین در پایان یادآور شد: همه مسئولین باید برای این مطالبه به حق مردم تلاش کنند و امیدواریم در آینده نزدیک خدمات ارائه شده از سوی این بیمارستان ارتقا کمی و کیفی جدی داشته باشد.
نظر شما